Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | 3 zile până la primul meci de la EURO 2020 la Bucureşti. Managerul UEFA a preluat stadionul. "Arena Naţională este pregătită şi răspunde cerinţelor"

EURO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20240103/1/euro-2020-arena-nationala.jpg

Duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională se va juca primul dintre cele patru meciuri găzduite de Bucureşti în cadrul EURO 2020, Austria – Macedonia de Nord. Managerul de stadion din partea UEFA, rusul Taras Mukovoz, a declarat că Arena Naţională îndeplineşte toate condiţiile.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European, pe Arena Naţională din Capitală. Astfel, sunt programate meciurile Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

“Suntem mulţumiţi cu nivelul general al pregătirilor. S-a muncit foarte mult şi s-au depus eforturi atât de către echipa UEFA, cât şi de către echipa de organizare locală şi autorităţi. Am constatat că Arena Naţională este pregătită şi răspunde cerinţelor UEFA. Stadionul oferă un mediu sigur atât celor care lucrează aici, cât şi publicul care e aşteptat duminică, la primul meci. Stadionul arată azi total diferit şi ne exprimăm speranţa că toate lucrurile vor merge bine”, a spus Taras Mukovoz, în cadrul unei conferinţe de presă.

Arena Naţională va fi doar la 25% din capacitate, pe fondul pandemiei de coronavirus, toate aceste bilete disponibile fiind vândute.

Suplimentarea de la 25% la 50% a locurilor de pe Arena Naţională deschise publicului pentru cel de-al patrulea meci organizat în Capitală, din optimile EURO 2020, se va face doar în cazul persoanelor vaccinate, au anunţat organizatorii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele