Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | 3X Man! Mijlocaşul a fost în zi de graţie şi a rezolvat meciul FCSB-ului cu FC Argeş

Superliga Publicat pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

 

FCSB a învins, duminică seară, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Man ’13, ’22, ’72.

Pe banca echipei bucureştene s-a aflat Mihai Pintilii, ca urmare a cazurilor de coronavirus din staful tehnic.

FCSB: Straton – Creţu (Pantea ’82), Ş. Cană, Briceag, Panţîru – Moruţan, Perianu (Simion ’46), R. Ion (Popescu ’50) – Man (Ardelean ’81), Petre, (Horşia ’46) Buziuc.

FC Argeş: Croitoru – Tofan, Turda, Leca, Şerbănică – D. Meza Colli, Prepeliţă (Marakis ’46), Honciu (Malele ’46) – R. Grecu (Barbu ’46), Mediop (Blejdea ’72), Mirică (Năstăsie ‘2).

Cartonaşe galbene: Panţîru ‘3 / Turda ‘75

Meciul în format live text:

FCSB - FC Argeş, 3-0 (Man 14, 23, 73)

  • FCSB: Straton - Creţu, Ş. Cană, Briceag, Panţâru - Moruţan, Perianu, R. Ion - Man, Petre, Buziuc
    Rezerve: Udrea, G. Simion, Pantea, Horşia, Ge. Popescu, L. Ardelean, Trif
    Antrenor: Mihai Pintilii
  • FC Argeş Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Şerbănică - D. Meza Colli, Prepeliţă, Honciu - R. Grecu, Mediop, Mirică
    Rezerve: Greab, C. Barbu, Marakis, G. Matei, Deslandes, I. Năstăsie, Blejdea, I. Şerban, Malele
    Antrenor: Ionuţ Badea

Min. 90: Final de meci.


Min. 73: GOOOL FCSB! Man marchează pentru 3-0. Buziuc îi aşează balonul la 15 metri, iar mijlocaşul înscrie cu un şut la colţul lung pe jos.


Min. 60: FCSB a redus serios din turaţii. Dacă în prima parte a avut un stil combinativ şi în viteză, de această dată joacă la trecerea timpului. Face posesie. FC Argeş nu reuşeşte să se apropie de poarta lui Straton, cum a reuşit în câteva rânduri în prima repriză. 


Min. 46: A început partea secundă. 


Min. 45+2: Pauză la Giurgiu. FCSB face o primă repriză solidă, în special în prima parte a ei, când a şi reuşit să puncteze de două ori. S-a mai retras după dublarea avantajului, iar FC Argeş a avut câteva ocazii mari de a marca. Straton a fost însă mare. La primul meci pentru bucureşteni, portarul venit de la Dinamo recent a avut o prestaţie foarte solidă, cu parade spectaculoase. 


Min. 23: GOOOL FCSB! Dennis Man face dubla cu o scăriţă peste Croitoru. 


Min. 14: GOOOL FCSB! Dennis Man deschide scorul, după un început foarte bun al echipei sale, care a dominat. Mijlocaşul a finalizat cu un şut pe jos, de la aproximativ 20 de metri.


Min.1: Meciul a început

Cu lotul decimat, FCSB sacrifică meciul cu FC Argeş şi trimite în teren o echipă formată exclusiv din tineri. Pe lângă cei nouă jucători infectaţi cu COVID-19, roş-albaştrii nu pot conta nici pe Florinel Coman, accidentat în partida cu Backa Topola. În plus, restul jucătorilor importanţi, atâţia cât mai sunt, ar urma să fie menajaţi pentru meciul cu Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League.

Astfel, Udrea, Trif, Tand, Botezatu, Timiş sau Ardelean au şanse mari să fie titulari în meciul cu FC Argeş. Din lotul roş-albaştrilor ar putea face parte şi vărul Simonei Halep, Dimciu Halep, fotbalist adus în vară de la FC Viitorul.

Echipele probabile:

FCSB: Udrea - Pantea, Trif, Tand, Botezatu - Timiş, Oct. Popescu, Ardelean - Horşia, Istrate, R. Ion

FC Argeş: Croitoru - G. Matei, Turda, M. Leca, Muşat - A. Prepeliţă, Meza Colli - G. Deac, A. Cozma, Mirică - Mediop

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele