Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

VIDEO | A învăţat de la cei mai buni! Cum explică Andrei Ciobanu lovitura liberă din meciul cu Olanda

România U21 Publicat pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20079297/1/jnc9mta2mczoyxnoptewnjg5ndhmnwexmzu0owzjowq5mjzimtmzmgi1mmzh-thumb.jpg

Andrei Ciobanu s-a arătat fericit la finalul meciului dintre România U21 şi Olanda U21, încheiat cu scorul de 1-1.

Marcatorul golului ”tricolorilor mici” şi cel mai bun om de pe teren al naţionalei noastre a mărturisit că a învăţat să execute loviturile libere atât de la Gheorghe Hagi, fost antrenor al Viitorului, cât şi de la selecţionerul Adrian Mutu.

”Am obţinut un rezultat foarte bun, ne continuăm visul la Campionatul European şi trebuie să luăm cele trei puncte cu Ungaria.

Am avut ocazii mari cu Olanda, chiar dacă ei au avut mai mult posesia. Mă bucur că îi am profesori, domnul Hagi a stat cu mine după antrenamente. După fiecare antrenament se mai bagă şi domnul Adi Mutu să dea lovituri libere şi m-a ajutat şi el”, a declarat Andrei Ciobanu, marcatorul golului României, la finalul meciului.

Reprezentativa de tineret a României a remizat, miercuri seară, scor 1-1, pe arena Új Bozsik din Budapesta, cu selecţionata similară a Ţărilor de Jos, în prima etapă a grupei A a Campionatului European Under 21.

Golurile au fost marcate de Ciobanu (20’) pentru tricolori şi Schuurs (16’) pentru olandezi.

În etapa următoare, programată sâmbătă, România va întâlni Ungaria la Budapesta, iar Germania va juca împotriva Ţărilor de Jos, la Szekesfehervar. Ultima etapă programează, la 30 martie, meciurile Ţările de Jos – Ungaria şi Germania – România.

Faza grupelor Campionatului European se va încheia la 31 martie, iar fazele eliminatorii vor avea loc în perioada 31 mai – 6 iunie.

Naţionala României se află pentru a doua oară consecutiv la un turneu final, după ce în 2019 a ajuns până în semifinale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele