Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

VIDEO | A venit prima victorie pe noul ”Francisc Neuman”. UTA Arad - Chindia Târgovişte 1-0. Denis Rusu, sclipirea care a decis partida

Superliga Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

 

 

UTA Arad a câştigat cu scorul de 1-0, contra celor de la Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa VIII din Casa Liga 1. Pentru formaţia lui Laszlo Balint este primul succes de la revenirea pe prima scenă fotbalistică ”acasă” şi totodată este prima victorie pe arena ”Francisc Neuman”, după renovare.

Prima repriză a fost una anostă, fără prea mult spectacol, în care ambele echipe şi-au împărţit supremaţia.

UTA a rupt ritmul în repriza secundă şi a marcat golul decisiv prin Denis Rusu, care a finalizat superb cu interiorul, după o fază creată de Ciprian Rus.

------------------------------------------------

UTA - Chindia 1-0 (Rusu 52')

Minutul 90+3: Fluier final! UTA se impune cu scorul de 1-0.

Minutul 77: Al treilea galben pentru întârzierea degajării portarului advers. Benga este cel avertizat.

Minutul 68: Încă un cartonaş galben pentru împiedicarea unei degajări. De data aceasta cel avertizat este Bustea.

Minutul 63: UTA este la un pas să majoreze scorul. Rrumbullaku trimite o centrare de la mijlocul terenului, iar Bustea deviază cu capul, dar Aioani respinge.

Minutul 61: Berisha primeşte o pasă la 30 de metri de poartă adversă. Mijlocaşul dâmboviţenilor trage din primă, iar portarul Iacob respinge în corner. Mingea a sărit exact înainte să prindă cadrul porţii.

Minutul 57: Vlad Morar primeşte cartonaş galben, după ce împierdă o degajare a portarului Chindiei.

Minutul 52: GOL UTA! Ciprian Rus primeşte mingea, face stop şi pasează excelent la Denis Rusu, care marchează cu un şut superb cu interiorul. Portarul Aioani era mascat de un coechipier şi a văzut faza cu o uşoară întârziere.

Minutul 46: Gazdele fac prima schimbare. Ursu intră în locul lui Tescan.

Minutul 45+1: Pauză la Arad!

Minutul 45: Morar trimite o centrare, iar Rusu loveşte mingea cu capul, Aioani salvează situaţia cu un reflex de zile mari.

Minutul 41: Acelaşi Daniel Florea trimite o în forţă din lovitură liberă, dar niciun coechipier nu reuşeşte să devieze balonul, care este prins din prima de portarul Iacob.

Minutul 37: Daniel Florea este şi el avertizat, după ce îl împiedică pe portarul celor de la UTA să degajeze rapid.

Minutul 36: Alexandru Albu primeşte cartonaşul galben, după un fault dur la Yameogo.

Minutul 33: Rus execută o lovituă liberă de pe partea dreaptă. Buştea se înalţă şi trimite cu capul, dar Aioani prinde.

Minutul 7: Ioniţă trimite o centrare şutată în forţă. Albu deviază balonul şi este la un pas de autogol, dar reflexul de senzaţie a lui Iacob îi salvăează pe arădeni.

Minutul 1: A început partida de la Arad!


Update 13:20 Iată echipele de start:

UTA: Iacob – Rrumbullaku, Benga, Albu, Bustea – Rusu, Isac, Roşu, Tescan – Morar, Rus.

Antrenor: Laszlo Balint.

Chindia: Aioani – Ioniţă, Bourama, Piţian, Dinu – Yameogo, Berisha, Raţă, Neguţ - Popa, Florea.

Antrenor: Emil Săndoi.

Rezerve

UTA: H. Moldovan – Buhăcianu, Erico, A. Ioniţă, Klapan, Miculescu, Oroian, Popescu, Ursu.

Chindia: D. Moldovan – Atanase, Cherchez, Diaz, Martac, Negrea, Neicuţescu.


UTA Arad joacă pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, de la ora 14:00, în etapa a opta din Liga 1. UTA caută prima victorie pe noul stadion, în timp ce Chindia n-a primit gol în ultimele trei meciuri.

  • Meciul UTA Arad – Chindia Târgovişte va fi transmis în direct pe Look Sport+.

Cu o singură victorie în Liga 1, UTA ocupă locul 12 în clasament, cu 8 puncte. Chindia se află pe poziţia a şasea, cu 11 puncte.

 

 

Arădenii sunt în căutarea primei victorii pe noua arenă „Francisc von Neuman", unde au înregistrat până acum două rezultate de egalitate (0-0 FC Voluntari, 0-0 Academica) şi o înfrângere (2-3 Poli Iaşi).

De partea cealaltă, târgoviştenii au pierdut în acest sezon doar un meci pe teren advers (23 august 2020, Poli Iaşi - Chindia 1-0), în rest două remize (0-0 Academica, 0-0 CFR Cluj) şi un succes (2-0 FC Botoşani).

Chindia este echipa cu cele mai multe meciuri fără gol primit în Liga 1 (5 jocuri).

Ultimele confruntări dintre cele două au avut loc în liga secundă, ediţia 2018-2019, atunci când Chindia a învins acasă cu 4-2, iar în deplasare au remizat, scor 2-2.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele