Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | AC Milan - Atletico Madrid 1-2. Griezmann a reuşit primul gol după revenirea la Atletico. Suarez a înscris în minutul 90+7

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20410773/6/profimedia-0635010907.jpg

Victorie dramatică pentru Atletico Madrid pe 'San Siro'! În direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro, echipa pregătită de către Diego Simeone a învins-o pe AC Milan cu 2-1, după reuşita lui Suarez din minutul 90+7, din penalty. Francezul Antoine Griezmann a înscris primul gol după revenirea la Atletico Madrid. 

Rafael Leao a deschis scorul pentru AC Milan în minutul 20, cu un şut din careu.

În minutul 29, Franck Kessie a primit al doilea cartonaş galben, pentru un fault din spate. Gazdele au protestat vehement faţă de decizia luată de către arbitrul turc Cuneyt Cakir.

În repriza a doua, Atletico Madrid a asediat poarta lui Mike Maignan, creându-şi 17 ocazii de gol.

Francezul Antoine Griezmann, introdus pe teren în minutul 61, a înscris în minutul 84, cu un şut superb din centrul careului.

Griezmann (30 de ani), împrumutat de la FC Barcelona, este cel mai bun marcator all-time în Liga Campionilor pentru Atletico Madrid – 22 de goluri. Atacantul a mai jucat pentru Atletico între 2014 şi 2019.

În minutul 90+3, Pierre Kalulu a atins mingea cu mâna în careu, iar Atletico Madrid a primit penalty după consultarea sistemului VAR.

Luis Suarez a înscris de la 11 metri, în minutul 90+7. Atacantul uruguayan a înscris în deplasare în Liga Campionilor pentru prima dată după 25 meciuri. Au fost 2409 minute de ‘secetă’ pentru Suarez, care marcase ultima dată în septembrie 2015, tot în Italia, pe ‘Olimpico’ din Roma.

Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă la AC Milan.

Atletico Madrid are 4 puncte în Grupa B şi ocupă locul doi, după Liverpool (6 puncte). AC Milan n-a luat niciun punct după primele două runde.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20410773/7/clasament-atletico.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri