Ultima oră
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică

VIDEO | AC Milan îşi consolidează locul de Ligă: 2-1 cu Genoa, meci decis de un autogol! Tătăruşanu a rămas pe bancă

Serie A Publicat pe 18 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20123692/4/acm.jpg


AC Milan, cu Tătăruşanu rezervă neutilizată, a reuşit o victorie importantă, 2-1 cu Genoa, în direct la Look Sport, şi s-a distanţat de urmăritoarele din lupta pentru obţinerea unui loc de Liga Campionilor.
 
Fără Zlatan Ibrahimovic, croatul Rebic a trecut "la butoane", iar şutul său, cu stângul în cross, l-a bătut pe Perin încă din minutul 13. Doar că oaspeţii nu au acuzat şocul, iar Destro (37), din centrarea lui Zajc, a făcut 1-1 şi a ridicat unele semne de întrebare.



 
După pauză, Pioli i-a aruncat în luptă pe Dalot, Mandzukic şi Brahim Diaz, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă în minutul 68, când Scamacca a deviat în propria poartă, după un corner de pe partea stângă.

 
AC Milan - Genoa s-a terminat 2-1, suficient pentru ca milanezii să adune 66 de puncte, cu patru mai multe decât Juventus, cinci peste Atalanta şi şapte peste Napoli, cele trei echipe cu care se luptă pentru un loc în Liga Campionilor 2021/2022. Etapa viitoare, Diavolul Milanez înfruntă Sassuolo pe teren propriu, iar Genoa, aflată pe locul 14, cu 32 e puncte, are meci cu Benevento (locul 16, cu 30 de puncte).
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele