Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | AC Milan, victorie categorică în derby-ul cu Juventus. Ronaldo & CO. n-au avut şanse

AC Milan Publicat pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20173296/1/juve-ac-milana.jpg

AC Milan a câştigat fără drept de apel derby-ul cu Juventus de la Torino, din etapa a 35-a a Seriei A. Formaţia lui Ciprian Tătăruşanu, care a fost rezervă, a învins cu 3-0, iar la pauză a condus cu 1-0.

Diaz a marcat şi a stabilit rezultatul primei părţi, în prelungiri, minutul 45+1. La o fază fixă, el a profitat de respingerea greşită a lui Szczesny şi a înscris cu un şut la vinclu, din interiorul careului. Partea a doua tot la îndemâna Milanului a fost, care şi-a ”permis” să rateze şi o lovitură de la 11 metri. Kessie a tras modest de la punctul cu var, iar portarul torinezilor a parat.

Însă, în ultmimele 12 minute, AC Milan a mai marcat de două ori, prin Rebic, minutul 78, intrat pe teren în minutul 66 în locul lui Ibrahimovic, accidentat, şi Tomori. Englezul a punctat în minutul 82.

Echipele de start:

Juventus: Szczesny – Cuadrado, de Ligt, Chiellini, Alex Sandro – McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa – Morata, Ronaldo

AC Milan: Donnarumma – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez – Bennacer, Kessie – Saelemaerkers, Diaz, Calhanoglu – Ibrahimovic

În urma acestui succes, AC Milan a trecut peste Juventus în clasament şi a ajuns pe locul 3, cu 72 de puncte. E la egalitate cu locul 2 şi la 12 puncte de primul loc Inter, care e şi campioană deja. Napoli ocupă locul 3, cu 70 de puncte

Juventus e pe 5, loc de Europa League, cu 69 de puncte. Etapa următoare AC Milan va juca împotriva celor de la Torino, tot în deplasare, iar Juventus cu Sassuolo, pe teren advers.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele