Ultima oră
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia

VIDEO | Academica Clinceni a învins greu FC Botoşani, deşi a jucat aproape o repriză în superioritate numerică

Academica Clinceni Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/19929234/1/iasi-botosani-2.jpg

 

Învingătoare runda trecută în faţa lui Dinamo cu un categoric 4-0, FC Botoşani a revenit în prim-planul luptei pentru un loc în play-off. A încercat să lege succesul cu ”câinii” cu un altul, cu Academica Clinceni, dar nu a scos nici măcar un punct, A cedat cu 1-2.

Trupa lui Poenaru a deschis scorul încă din minutul 14, prin Adi Popa. Moldovenii au restabilit egalitatea până la pauză, prin Mawas, minutul 27. Acesta a fost şi scorul după 45 de minute. Jocul s-a rupt în a doua repriză, imediat după reluare, când Şeroni a fost eliminat. Golul victoriei Clinceniului a fost reuşit de Chunchucov, min 73.


Academica Clinceni - FC Botoşani 2-1 (Adi Popa 14, Chunchucov 73/ Mawas 27) 

Echipele de start: 

  • Academica Clinceni:  1. Vâlceanu - 3. Achim, 29. Patriche, 15. Jutric, 21. Dobrescu - 25. Cordea, 7. Moulin, 24. Cascini, 45. Longher - 23. Chunchucov, 8. Chandarov
    Rezerve: Ureche, Gardoş, Pashov, Rusescu, Markovic, Ventura, Andronic, Dumitriu, A. Popa
    Antrenor: Ilie Poenaru
  • FC Botoşani: 13. Hankici - 2. Haruţ, 32. Şeroni, 6. Chindriş, 30. Ţigănaşu - 19. Patache, 8. J. Rodriguez, 67. E. Papa - 9. Al Mawas, 10. Ongenda 7. Keyta
    Rezerve: Pap, Plămadă, Holzmann, Croitoru, Tîrcoveanu, Fili, Fernandez Satue, Toutouh, Ashkovski
    Antrenor: Marius Croitoru

Min. 90+3: Final de meci! 

Min. 73: GOOOL Clinceni! Chunchucov driblează trei adversari şi marchează printre picioarele lui Hankici.

Min. 68: Keyta ia o cursă pe cont propriu, în banda stângă, dar este blocat şi se dă corner. Echipa lui Croitoru continuă să atace, chiar dacă are om în minus.

Min. 49: Şeroni vede al doilea cartonaş galben şi e eliminat. Fundaşul Botoşaniului, intratre urâtă la Chunchucov.

Min. 46: Începe partea a doua. 

Min. 45: Final de primă repriză. 

Min. 41: Ongenda trage dintr-o poziţie foarte bună puţin pe lângă poartă.

Min. 37: FC Botoşani prinde încredere după golul egalizator şi începe să aibă posesia. Pune mai multă presiune pe gazde.

Min. 27: GOOOL FC Botoşani! Mawas egalează cu un şut din prima din interiorul careului.

Min. 14: GOOOL Clinceni! Adi Popa trage de la distanţă, balonul muşcă o brazdă de teren, îl păcăleşte pe portarul Hankici, şi intră în poartă.

Min. 1: Începe meciul!


De partea cealaltă, Academica Clinceni, revelaţia din tur, traversează o perioadă ceva mai tulbure. Ilfovenii au pierdut două din cele trei meciuri jucate în acest retur, 1-3 cu CFR şi 1-2 cu Chindia, şi au obţinut o remiză albă cu Hermannstadt. Asta înseamnă bătăi de cap pentru antrenorul Ilie Poenaru, chiar dacă returul se află abia la început.

După 18 runde, Academica stă încă bine în clasament. Ilfovenii sunt pe loc de play-off, 6, şi au 26 de puncte. Adversarii lor de miercuri se află exact o poziţie mai jos şi au 24 de puncte. În cazul unui succes al moldovenilor, cele două echipe ar face practic rocadă în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt