Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 1-0, în primul amical al verii pentru ambele echipe. Ilie Poenaru: "Putem spera la primele locuri"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20258114/1/clinceni-chindia.jpg

Academica Clinceni a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în primul meci amical al verii pentru ambele echipe de Liga 1.

Golul a fost marcat de către mijlocaşul Iulian Ştefan (20 de ani), în minutul 87.

În sezonul 2020-2021, Academica Clinceni s-a clasat pe locul 5 în play-off, iar Chindia a câştigat play-out-ul, dar a ratat calificarea în Europa Conference League.

"Am urmărit în primul rând jucătorii noi, care s-au pregătit între 7 şi 10 zile cu noi. Special pentru jucătorii noi am luat acest meci amical, pentru a mă edifica dacă vor face parte sau nu din lotul nostru. E o trecere destul de grea, temperaturile sunt oscilante, e o căldură sufocantă, greu de suportat. Trebuie să ne adaptăm, n-avem ce face. Aştept mult mai mult de la anumiţi jucători. Vreau să continuăm pe baza finalului de campionat. Numai prin muncă, seriozitate şi modestie vor reuşi să arătăm cel puţin ca în sezonul trecut. E normal că trebuie să ţii ştacheta sus. Am ajuns la un nivel foarte bun, din toate punctele de vedere. Ne dorim să rămânem acolo sus, dar trebuie să ne reorganizăm, pentru că au plecat jucători. Trebuie să aducem jucători la fel de buni sau chiar mai buni. Cred că putem spera la primele locuri", a spus Ilie Poenaru, antrenorul echipei din Clinceni, la finalul partidei-test.

Sursa foto: Facebook Academica Clinceni

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele