Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Academica Clinceni – CS Mioveni 1-1. Ilfovenii ratează un penalty pe final de meci şi rămân fără victorie stagională

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20377608/8/academica-clinceni-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-30-08-2021.jpg

Academica Clinceni a termiant la egalitate, scor 1-1, partida jucată pe teren propriu contra celor de la CS Mioveni. Ilfovenii au ratat un penalty prin Cascini în minutul 87 şi rămân singura echipă fără victorie în acest sezon de Casa Liga 1.

Trupa lui Ilie Poenaru a făcut o primă repriză foarte bună şi a deschis scorul prin Ventura, după o fază creată de Omoh, însă au cedat ritmul în actul secund, iar Mioveni a egalat prin Buziuc, care a transformat de la 11 metri.

 

---------------------------------------

Academica Clinceni - CS Mioveni 1-1 (Ventura 18 / Buziuc 75)

Echipele de start:

Academica Clinceni: Păun - Achim, Jutric, Patriche, Pîrvulescu - Cioiu, Cascini, Ventura, De Amorim - Omoh, Vellios

CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Radescu, Panait, Dumitriu, Şerbănică - Massaro, Rusu, Buziuc

Minutul 86: Academica primeşte şi ea lovitură de pedeapsă. Ducan salvează însă în corner execuţia lui Cascini.

Minutul 75: GOL CS Mioveni! Jutric îl faultează în careu pe Rusu, iar arbitrul dictează penalty. Buziuc transformă şi restabileşte egalitatea.

Minutul 63: CS Mioveni are o şansă bună de egalare. Coşereanu primeşte un balon în careu, dar reia din voleu mult peste poartă.

Minutul 41: Omoh trimite o pasă lungă către De Amorim. Brazilianul pătrunde în careu, însă trage peste poartă.

Minutul 18: GOL Clinceni! Omoh pleacă într-un sprint în flancul drept şi centrează în careu, acolo unde Ventura este foarte bine plasat şi marchează cu o lovitură de cap.

Minutul 7: Omoh execută o lovitură liberă de partea stângă de la 20 de metri, balonul păcăleşte defensiva Mioveniului şi loveşte bara.

Minutul 5: Ducan are o intervenţie excelentă la execuţia lui Cioiu de la marginea careului.

Minutul 1: A început partida de la Clinceni!

-------------------------------------------------

Ilie Poenaru este sub presiune la Clinceni. Ultima clasată, cu doar un punct în şase meciuri şi 12 goluri primite, Academica a făcut uitat parcursul remarcabil din sezonul trecut, când a jucat în play-off-ul Ligii 1 şi s-a clasat pe locul 5.

În runda precedentă, Academica Clinceni a obţinut un egal in extremis cu Chindia Târgovişte, scor 2-2, graţie reuşitei lui Bautista Cascini din minutul 90+3.

CS Mioveni vine după două victorii cu acelaşi scor, 1-0, cu Dinamo şi FC U Craiova. Echipa pregătită de către Alexandru Pelici a început sezonul mai bine decât Sepsi Sfântu Gheorghe şi FCSB, reuşind trei victorii.

CS Mioveni are probleme în atac, fiind echipa cu cele mai puţine goluri marcate, 4, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş.

Academica şi CS Mioveni se vor duela pentru întâia oară în principala competiţie internă. Acestea au mai fost adversare în campionat doar în liga secundă, de şase ori, două jocuri încheindu-se cu victorii ale ilfovenilor, trei cu succese ale argeşenilor, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate.

Ambele echipe au medii de vârstă similare: Academica Clinceni - 26 ani şi 4 luni; CS Mioveni - 26 ani şi 6 luni.

Echipele probabile:

Clinceni: Păun - Fl. Achim, Bilali, Gardoş, Holzmann - Cascini, Moulin - Cioiu, Vanzo, Kazlauskas – Vellios.

Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitriu, Şerbănică - Coşereanu, Rusu, Buziuc.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20377608/1/clasament-mioveni.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele