Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo 1-0! ”Câinii” fac încă un pas către Liga 2, gazdele la primul succes în Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20486312/13/4c49b4af-baac-4584-94e5-86aca8186b6a.jpg

Dinamo a înregistrat o nouă seară negativă în Casa Liga 1, iar salvarea de la retrogradare pare să fie din ce în ce mai puţin probabilă pentru formaţia alb-roşie.

”Câinii” au pierdut cu 1-0 pe terenul Academicii Clinceni, în etapa a 18-a, care a bifat graţie golului lui Patriche din minutul 33 primul succes din campionat.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe penultima poziţie din clasament, cu 9 puncte, iar Academica se menţine pe ultimul loc, cu şapte puncte câştigate. FC ”U” Craiova, echipa pe loc de baraj, are 15 puncte şi un meci mai puţin decât cele două formaţii.

Academica Clinceni - Dinamo 1-0 (Patriche 33)

Echipele de start:

  • Academica Clinceni: Ureche - Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann - Cascini, Ventura - Ion, Omoh, De Amorim - Vellios
  • Rezerve: Păun, Achim, Gardoş, Chandarov, Gavra, Cioiu, Dumitrache, Ştefan, Filip
  • Antrenor: John Ene
  •  
  • Dinamo: Iliev - An. Radu, Pinto, Grigore, Filip - Sorescu, Răuţă, Itu - Matei, Nunic, Borduşanu
  • Rezerve: Fara, Ehmann, Ivanovski, Torje, Vestenicky, Kainourgios, Bani, Carp, Gluhakovic
  • Antrenor: Mircea Rednic 

Min. 90 + 5: Fluier final! Academica învinge Dinamo cu 1-0 şi reuşeşte prima victorie în actualul sezon din Casa Liga 1 după 18 etape.

Min. 90 + 1: Gabi Torje încasează şi el cartonaşul galben. 

Min. 86: Chandarov (Academica) vede cartonaşul galben. 

Min. 84: Şansă pentru Dinamo! Centrarea lui Deian Sorescu traversează careul advers. 

Min. 80: Schimbare la Academica: iese De Amorim, intră Cioiu. Brazilianul vede şi cartonaşul galben pentru tragere de timp, deşi părea să acuze probleme musculare.

Min. 76: Schimbare la Academica: intră Gardoş în locul lui Cascini.

Min. 75: Dublă schimbare la Dinamo: ies Răuţă şi Nunic, intră Vestenicky şi Kainourgios.

Min. 69: Pinto (Dinamo) vede cartonaşul galben pentru o intrare imprecisă prin alunecare. 

Min. 66: Academica cere din nou penalty!

Min. 61: Ocazie mare pentru Dinamo pe contraatac! Deian Sorescu îi pasează lui Cosmin Matei, dar reluarea acestuia din poziţie ideală de gol este dezamăgitoare.

Min. 59: Dublă schimbare la Dinamo: intră Torje şi Ehmann, ies Radu şi Borduşanu. 

Min. 59: Ivanoschi (Dinamo) şi Patriche (Academica) văd cartonaşul galben.

Min. 55: Şansă pentru Academica! Lovitura de cap a lui De Amorim este prinsă fără emoţii de Iliev. 

Min. 48: Academica solicită o lovitura de pedeapsă pentru un presupus henţ la Steliano Filip. 

Min. 46: A început a doua repriză! Schimbare la Dinamo: intră Ivanovski în locul lui Itu. 

Min. 45 + 1: La pauză Academica are avantaj, 1-0, în faţa lui Dinamo.

Min. 33: GOL Academica! Căpitanul Patriche deschide scorul cu o lovitură de cap necruţătoare, la un corner în care defensiva lui Dinamo a stat foarte prost. 

Min. 26: Ocazie pentru Dinamo! Borduşanu este pe fază, dar nu poate profita de imprecizia apărătorilor Clinceniului. Dinamovistul trimite mult peste poartă din 7-8 metri.

Min. 24: Bilali (Clinceni) vede şi el cartonaşul galben. 

Min. 22: Golgheterul Academicii Cascini încasează cartonaşul galben. 

Min. 17: Ocazie mare pentru Dinamo! Ricardo Grigore îl lasă pe Deian Sorescu singur cu portarul. Sorescu primeşte balonul pe dreptul, iar execuţia sa este respinsă de Ureche. Balonul ajunge la Itu, care trage lamentabil din prima, deşi avea poarta goală. 

Min. 15: Vellios (Academica) trimite slab în braţele lui Iliev. 

Min. 13: Şutul lui Steliano Filip este prins fără emoţii de portarul Ureche pe centrul porţii. 

Min. 10: Bară Dinamo! Borduşanu a fost la câţiva centimetri de a înscrie unul dintre cele mai frumoase goluri ale campionatului. 

Min. 7: Omoh de la Academica vede cartonaşul galben.

Min. 1: A început meciul!


Codaşele din Casa Liga 1 se înfruntă vineri, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+ şi Prima Play. Dinamo primeşte vizita Academicii Clinceni, într-o confruntare a suferinţei.

Dinamo e penultima şi nu a mai câştigat de aproape patru luni, ultimul succes a venit chiar contra celor din Clinceni, în meciul tur, scor 3-1. Pentru ”câinii” au marcat Sorescu (2) şi Mihaiu, respectiv Cioiu pentru echipa care pe atunci era pregătită de Ilie Poenaru, înlocuit între timp de Ionuţ Chirilă, care însă nu a reuşit să aducă prima victorie stagională, echipa fiind pe ultimul loc, cu doar 4 puncte!

Etapa trecută, Ilfovenii au venit în Gruia cu un lot decimat de accidentări, lipsind Jutric, P. Pârvulescu, Gardoş, Fl. Achim, Moulin, Kazlauskas, L. Filip. Vestea bună pentru trupa lui Chirilă este legată de faptul că etapa viitoare, contra lui Dinamo vor reveni Ventura şi Omoh, care şi-au ispăşit pedepsele, după ce au fost suspendaţi. Cei de la CFR s-au impus cu 2-0, la capătul unui joc controlat cap-coadă.

Rednic primeşte întăriri

Veste excelentă pentru Dinamo, după perioada nefastă pe care o traversează din punct de vedere fotbalistic. ”Câinii” se vor putea baza pe trei jucători în curând, care în ultima vreme au ieşit din planurile lui Mircea Rednic, din diverse motive. Ei ar putea evolua cu Academica Clinceni.

În primul rând, la antrenamentele lui Dinamo vor reveni Cătălin Carp şi Michel Espinosa, care, deşi nu au venit de prea mult timp la echipă, s-au accidentat şi nu au fost în lot. În plus, conform GSP, Mircea Rednic va putea miza şi pe Steliano Filip, pe care se pare că l-a iertat. Va fi chemat să se antrenze din nou cu echipa şi va intra în planurile sale încă din meciul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele