Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Academica Clinceni - FC Argeş 1-0. Ilfovenii au înscris pe final de meci şi îşi consolidează locul 5 în Liga 1

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 13 dec 2020
mail-share icon Email

Academica Clinceni a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-0, în etapa a 13-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 79, iar gazdele au dat lovitura în ultimele minute de joc. Echipa din Clinceni îşi continuă parcursul senzaţional în Liga 1, fiind pe locul 5 în clasament, după cinci victorii în ultimele şase meciuri. 

Partida trebuia să se desfăşoare sâmbătă, dar a fost amânată din cauza ploii abundente, care a făcut ca terenul să fie îmbibat cu apă.

Pe un teren aproape impracticabil, gazdele au dominat meciul şi şi-au creat 14 ocazii de gol. Răzvan Andronic a înscris în minutul 88.

Echilibrul numeric pe teren a fost 'rupt' în minutul 79, după eliminarea lui Gabi Matei (FC Argeş) pentru cumul de cartonaşe galbene.

Academica Clinceni este marea surpriză a campionatului, după 13 runde. Echipa antrenată de către Ilie Poenaru şi-a consolidat poziţia în zona play-off-ului Ligii 1, fiind a doua cea mai în formă echipă, după FCSB.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731176/10/clasament-clinceni.jpg


Min. 90+4: S-a încheiat meciul! 1-0 pentru Clinceni!

Min. 88: GOL pentru Clinceni! 1-0! Răzvan Andronic a înscris, după centrarea lui Tănase.

Min. 79: Cartonaş roşu pentru Gabi Matei (FC Argeş)!

Min. 76: Dublă schimbare la Academica Clinceni! Au ieşit Cordea şi Boiciuc, au intrat Răzvan Andronic şi Petrişor Petrescu.

Min. 68: Ocazie pentru Clinceni! În urma unui corner, Gardoş a trimis mingea cu capul pe lângă poartă.

Min. 67: Dublă schimbare la FC Argeş! Au ieşit Drăghici şi Maes, au intrat Grecu şi Honciu.

Min. 65: Ocazie pentru Clinceni! În urma unei lovituri libere, Raul Rusescu a trimis mingea cu capul peste poartă. Atacantul a cerut un penalty, susţinând că a fost tras în careu.

Min. 61: Ocazie pentru FC Argeş! Năstăsie a şutat din afara careului, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 48: Cartonaş galben pentru Gabriel Matei (FC Argeş).

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! 0-0!

Min. 45: Ocazie pentru Clinceni! În urma unui corner, Cebotaru a reuşit o lovitură cu capul, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min 33: Cartonaş galben pentru Meza Colli (FC Argeş).

Min. 27: Cartonaş galben pentru Drăghici (FC Argeş).

Min. 17: Ocazie mare de gol pentru Clinceni! Tănase i-a pasat excelent lui Dumitriu, care nu a reuşit să-l învingă pe Greab. Intervenţie foarte bună a portarului de la FC Argeş.

Min. 11: Schimbare la FC Argeş! Iese Mirică şi intră Năstăsie.

Min. 8: Înlocuire la Academica Clinceni! A ieşit Morar şi a intrat Boiciuc.

Min. 1: A început meciul de la Clinceni! Suprafaţa de joc e în condiţii execrabile, după ce ieri era îmbibată cu apă.


Academica Clinceni şi FC Argeş se înfruntă azi, de la ora 11:30, în direct pe Look Sport, în etapa a 13-a din Casa Liga 1. Partida trebuia să se dispute sâmbătă, dar a fost reprogramată din cauza terenului impracticabil.

Ieri, gazonul de la Clinceni a fost îmbibat cu apă, din cauza ploilor din ultimele zile. Arbitrul Andrei Chivulete a decis că nu se poate juca, în ciuda eforturile făcute de către organizatori.

Academica Clinceni este favorită în acest meci, având în vedere că ocupă locul 5 în Liga 1 şi este neînvinsă în ultimele cinci meciuri (patru victorii şi un egal).

FC Argeş traversează o perioadă complicată, fiind pe ultima poziţie a clasamentului. Piteştenii n-au câştigat niciun meci în deplasare în acest sezon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731176/2/clasament-fc-arges.jpg

Echipele de start

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731176/3/echipe-clinceni.jpg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19731176/4/rezerve.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele