Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Accident în Raliul Braşovului, transmis LIVE pe Look Sport+! O maşină a intrat într-un cap de pod, iar copilotul a fost rănit grav

Auto-Moto Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20081834/2/accident-raliu.jpg

Un echipaj care participă la Raliul Braşovului a fost implicat într-un accident rutier, în zona Făgăraş, intrând într-un cap de pod. Copilotul a rămas încarcerat, fiind scos de echipele de pompieri. Bărbatul este conştient, dar are fracturi la ambele picioare. Raliul Braşovului este transmis în direct pe Look Sport+.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, primele date de la faţa locului arată că un autoturism a intrat într-un cap de pod, la cursa automobilistică de la Făgăraş, pe drumul judeţean 104 J.

Copilotul a rămas încarcerat şi a fost scos de echpajul ISU.

”Este conştient, dar are fracturi a ambele picioare”, a transmis ISU Braşov.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echpaje şi a fost solicitată  intervenţia unui elicopter SMURD.

Echipajul implicat este din Bulgaria, iar persoana rănită este copilotul Yanaki Yanakiev.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20081834/1/accident-raliu-2.jpg

Raliul Braşovului este în plină desfăşurare, în direct pe Look Sport+ şi pe canalul de Youtube al Look Sport.

Clever Media, deţinătoarea posturilor Look Sport, a achiziţionat de la Federaţia Română de Automobilism Sportiv drepturile de televizare ale celor mai importante două campionate de motorsport din România, Campionatul Naţional de Raliuri Betano şi Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Acestea se vor vedea în următorii 3 ani pe Look Sport 3. Astfel, cele 10 etape de raliuri şi 8 de viteză în coastă programate în acest sezon vor fi transmise în direct de posturile Look Sport, în principal pe Look Sport 3 Motors, canal dedicat iubitorilor de motorsport.

Cele două campionate se alătură altor două competiţii organizate de Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Campionatul Naţional de Super Rally şi Campionatul Naţional de Anduranţă, care vor fi transmise tot în exclusivitate de Look Sport 3.

Prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Betano va fi transmisă pe 27 şi 28 martie, etapa Raliul Braşovului, urmate de raliurile Bucovinei din 17 şi 18 aprilie, precum şi de celelalte etape care se vor desfăşura de-a lungul anului. De asemenea, prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă va fi transmisă în week-end-ul 10 – 11 aprilie, de la Cheile Grădiştei. Pe lângă transmisiunile directe, publicul va putea urmări rezumatele etapelor în cadrul emisiunii Look Motors, acolo unde Alex Cocu îi va avea ca invitaţi pe cei mai în vogă piloţi ai momentului.

Pe lângă competiţiile recent achiziţionate, Look Sport 3 mai transmite Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 2, Moto 3, Moto E şi MotoRC.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele