Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Accident spectaculos în MP de la Jeddah. Mick Schumacher şi-a distrus monopostul

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20493753/1/sch.png

Startul Marelui Premiu al Arabiei Saudite a adus un incident spectaculos, care a dus la neutralizare cu safety-car.

În turul 10, Mick Schumacher a avut un abandon dur, după ce a încercat să redreseze monopostul Haas, dar frânele nu au putut reacţiona la timp şi astfel pilotul a ajuns în parapet, din fericire fără consecinţe fizice. În schimb, pagubele materiale sunt importante.

În antrenamentele de vineri, Charles Leclerc de la Ferrari a păţit ceva similar. Accidentul a avut loc în timpul FP2, la virajul 22 al circuitului. Monopostul pilotului din Monaco a intrat în barierele de pe margine şi a fost avariat puternic. Acesta a anunţat că este în regulă şi-a cerut scuze de la echipa sa şi a ieşit singur din maşină.

mail-share icon Email
viewscnt

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele