Ultima oră
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”

VIDEO ǀ Acordul lui Florin Răducioiu cu Dinamo atârnă de un singur aspect! Dezvăluirea făcută de fostul mare atacant la Florin Călinescu Show

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20438966/1/florin-raducioiu.png

Florin Răducioiu urmează să confirme în cursul zilei de astăzi (n.r.- vineri) dacă va accepta să vină la Dinamo în calitate de manager sportiv, conform chiar declaraţiilor sale din emisiunea Florin Călinescu Show de ieri (n.r.- joi), transmisă de Prima TV.

Fostul mare atacant al ”câinilor” şi al naţionalei României a recunoscut că îşi doreşte să meargă în Ştefan cel Mare pentru a-şi ajuta echipa de suflet, însă a rămas un singur detaliu care îl face să ezite să accepte să i se alăture lui Dinamo.

Florin Răducioiu şi-a exprimat dragostea faţă de formaţia alb-roşie, susţinând că nu ar putea să lucreze la o altă echipă din fotbalul românesc în afară de Dinamo, care l-a lansat în fotbalul mare.

”E posibil, într-adevăr. Trebuie să dau un răspuns mâine (n.r.- Florin Răducioiu). Dinamo este într-o situaţie foarte complicată (Florin Călinescu: Situaţia e simplă, e vorba de doi sponsori care trebuie să înţeleagă o anumită situaţie, dacă ei înţeleg, te duci, nu?)

Aş dori să mă duc, dar trebuie să ne înţelegem la anumite lucruri. Am cerut ceva care deocamdată nu mă mulţumeşte. Dar mâine o să dau un răspuns (Florin Călinescu: Dar dacă te mulţumeşte, te duci!). Mă duc, evident! (Florin Călinescu: ”Cu toată inima!”). Cu toată inima, am şi declarat că nu aş putea să mă duc la niciun alt club decât la Dinamo (Florin Călinescu: în conducere, în staff sau ceva cu juniorii, cu copiii, cu competiţiile?). Nu, manager sportiv. Aproape de echipa mare a lui Dinamo.”, a spus Florin Răducioiu în dialog cu Florin Călinescu, joi, la Prima TV.

Florin Răducioiu (51 de ani) a fost crescut de Dinamo, pentru care a evoluat prima dată între 1986 şi 1990 şi spre finalul carierei în sezonul 2000-2001. Răducioiu a câştigat cu Dinamo o dată campionatul şi de două ori Cupa României, însă cea mai mare realizare din cariera sa este, indiscutabil, cucerirea Ligii Campionilor (n.r. sezonul 1993-1994) cu AC Milan, cu care are în palmares şi Serie A, şi Supercupa Italiei.

Fostul mare atacant al ”Generaţiei de Aur” a înscris 21 de goluri în 40 de selecţii pentru naţionala României. Florin Răducioiu este cel mai bun marcator pentru ţara noastră la Campionatele Mondiale. În 1994, acesta a marcat de patru ori, mai precis ”dublele” cu Columbia din faza grupelor şi cu Suedia din sferturi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele