Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

VIDEO ǀ ACS Viitorul Târgu Jiu – Petrolul Ploieşti 0-3. "Lupii" câştigă la pas şi urcă pe locul al doilea

Viitorul Pandurii Publicat pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38245/20367345/1/jmhhc2g9zde1yjjizjnlmte5otc2yjlhm2rmzmexmdi0yjjizdi-thumb.jpg

Petrolul a plecat cu toate cele trei puncte de la Târgu Jiu, 3-0 cu Viitorul Pandurii, şi a ajuns la egalitate cu Steaua, Concordia Chiajna şi Unirea Slobozia pe locul al doilea în Liga 2.
 
După o primă repriză în care găzarii au avut controlul jocului, Vajushi a marcat, din pasa lui Mihai Constantinescu (minutul 57), apoi Ţicu, din lovitură liberă, l-a învins şi el pe Moga şi a risipit emoţiile. Pe final, în minutul 84, rezerva Mario Bratu a înscris pe contraatac.
 
A fost a treia victorie a ploieştenilor în primele patru etape, interval în care au primit un singur gol. Suficient pentru a urca pe locul al doilea, la un punct în spatele liderului Hermannstadt.
 
Cu doar un egal şi trei înfrângeri, golaveraj 2-8, Viitorul Pandurii se anunţă, deja, una dintre candidatele la retrogradarea în Liga 3.

Viitorul Pandurii - Petrolul 0-3 (Vajushi 57, Ţicu 64, M. Bratu 84), live pe Look Sport+

  • Viitorul Pandurii: Moga – Ciul, Sveicauskas, Core, Godja, Ţegle, Felipe Acosta, Buţurcă, Mitrică, Gîrbiţă, Cip. Rus (cpt.)
  • Rezerve: Rob. Geantă – Al. Băican, Doumbia, Al. Dulca, Dodoi, Vulpe, Chelariu, Vl. Rusu, Ruican
  •  
  • Petrolul: R. Avram – Alb. Olaru, Huja, Ant. Manolache, Ţicu (cpt.) – Sil. Pană, Cebataru – Mih. Constantinescu, Boţogan, Vajushi – Măzărache
  • Rezerve: Jercălău – M. Bratu, Tucaliuc, V. Lică, A. Oprea, C-tin. Stoica, Buia, Seto, Dav. Ilie

Minutul 84: GOL PETROLUL! Rezerva Mario Bratu face o preluare excelentă, ia faţa unui adversar şi înscrie pentru 3-0.



Minutul 64: GOL PETROLUL! Căpitanul Ţicu bate o lovitură de la distanţp la colţul lung, mingea cade în faţa lui Moga şi îl păcăleşte pe goalkeeper-ul gazdelor.



Minutul 57: GOL PETROLUL! Constantinescu profită de o greşeală în defensiva gazdelor, pasează la Vajushi, iar mijlocaşul ofensiv al Petrolului înscrie fără probleme, cu un şut pe jos.



Începutul de sezon din Liga 2 o surpinde pe Petrolul trecând de la agonie la extaz. Câştigătoarea a patru campionate din România a învins acasă, scor 2-0, fosta prim-divizionară Politehnica Iaşi, însă a pierdut, în runda următoare, cu 1-0 deplasarea de la Bucureşti, cu Metaloglobus. În ultima etapă, ploieştenii s-au impus, tot cu 2-0 pe teren propriu, în faţa formaţiei din Miercurea Ciuc Csikszereda.

De cealaltă parte, ACS Viitorul Târgu Jiu a început cu o remiză, 2-2, în deplasare cu FC Braşov. Gorjenii au pierdut, însă, următoarele două partide: 2-0 pe teren propriu cu Steaua Bucureşti şi 1-0 în deplasarea de la Giurgiu cu Astra.

Petrolul Ploieşti a câştigat patru dintre cele cinci confruntări dintre cele două echipe, iar un singur meci s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt