Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | ACSO Filiaşi - Universitatea Craiova 0-3! ”Leii” au defilat şi au completat careul de aşi din semifinalele Cupei României

Cupa României Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20486492/10/universitatea-craiova-acso-filiasi-cupa-romaniei-2-12-2021.jpg

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa de liga a treia ACSO Filiaşi, scor 3-0.

Golurile au fost marcate de Koljic 24', Ivan 29' şi Gustavo 63'.

Au evoluat următoarele echipe:

ACSO Filiaşi: Fl. Şerban (Constantinescu 46') – Dănescu (V. Popa 71'), I. Tătaru, Ed. Dina, C. Calu – I. Creţu, I. Zanfir, Vîlcică, Rogoveanu – Armăşelu (Cioablă 77') – Bubuioc (C. Şerban 46'). Antrenor: Victor Naicu

Universitatea Craiova: Lazar – Căpăţînă, Bălaşa (Vînă 46'), P. Papp, Vătăjelu (Benga 66') – Al. Creţu, Nistor – Cîmpanu (Markovic 57'), Lyes Houri, Ivan (Bana 81') – Koljic (Gustavo 46'). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Arbitri: Lucian Rusandu – Imre-Laszlo Bucsi, Doru Claudiu Lucaciu – Robert Avram

Observatori: Nicolae Grigorescu, Felix Frigore

Au mai obţinut calificarea în semifinale Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută în meciul cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari, după 1-0 cu FC Buzău, şi FC Argeş, după 5-4 în urma loviturilor de departajare cu Poli Timişoara.

ACSO Filiaşi - Universitatea Craiova 0-2 (Koljic 24, Ivan 29, Gustavo 63)

Echipele de start:

  • Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu, Papp, Bălaşa, Căpăţînă – Nistor, Creţu – Ivan, Houri, Cîmpanu – Koljic
  • Rezerve: Pigliacelli, Constantin, Vlădoiu, Benga, Vînă, Baiaram, Gustavo, Markovic, Bană
  • Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
  •  
  • ACSO Filiaşi: Şerban – Calu, Dina, Tătaru, Dănescu – Rogoveanu, Vîlcică, Zanfir, Creţu – Armăşelu – Bubuioc
  • Rezerve: Constantinescu, Popa, Şerban, Cioablă, Prunaru, Militaru, Boldu, Georgescu, Vulpe
  • Antrenor: Victor Naicu

Min. 90 + 2: Fluier final! Deţinătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, se califică în semifinalele competiţiei.

Min. 90: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Markovic driblează spectaculos, dar şutul său este lipsit de precizie.

Min. 78: Ocazie pentru Universitatea Craiova, rezolvată de o intervenţie bună a portarului gazdelor. 

Min. 76: ACSO Filiaşi este aproape de golul de onoare!  Armăşelu trage violent, dar pe direcţia portarului Lazar, care este atent şi respinge. Urmează încă un şut, însă mult peste poarta Craiovei.

Min. 75: Gustavo înscrie, însă golul este anulat corect pe motiv de ofsaid. 

Min. 68: Ocazie Universitatea Craiova! Markovic loveşte slab balonul cu capul dintr-o poziţie ideală. 

Min. 63: GOL Universitatea Craiova! Gustavo este pe fază şi pune latul imparabil, în vinclu, pentru portarul Constantinescu.

Min. 58: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Andrei Ivan este aproape de dublă. Lovitura sa de cap loveşte bara porţii apărate de Constantinescu.

Min. 51: Constantinescu reţine fără probleme şutul de la distanţă al lui Dan Nistor. 

Min. 49: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Paul Papp şutează puternic de la distanţă, însă portarul Constantinescu, înlocuitor al lui Şerban la pauză, reuşeşte să respingă în lateral. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45 + 2: La pauză Universitatea Craiova conduce ACSO Filiaşi cu 2-0!

Min. 40: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Şutul lui Ivan la colţul scurt este deviat de Şerban în bară. 

Min. 35: Mihai Bălaşa încasează cartonaşul galben.

Min. 33: Ocazie mare pentru Craiova! Şerban reuşeşte o nouă paradă la o lovitură de cap a lui Koljic. 

Min. 30: Armăşelu de la Filiaşi vede cartonaşul galben. 

Min. 29: GOL Universitatea Craiova! Andrei Ivan îl lobează elegant pe Şerban şi dublează avantajul oltenilor. 

Min. 24: GOL Universitatea Craiova! Elvir Koljic transformă cu ajutorul transversalei o pasă ideală primită de la Bogdan Vătăjelu.

Min. 14: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Lovitura de cap a lui Koljic este respinsă de către portarul Şerban de pe linia porţii. 

Min. 1: A început meciul!


Cel mai interesant meci al sferturilor de finală ale Cupei României se dispută joi ,de la ora 20:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay. Formaţia din Liga 3, ACSO Filiaşi va înfrunta Universitatea Craiova, într-un veritabil derby al Olteniei.

Formaţia lui Reghecampf este mare favorită la trofeu, după ce au ieşit din competiţiei CFR Cluj şi FCSB. Pentru Universitatea Craiova ar fi a doua Cupă la rând, după cea câştigată în faţa Astrei Giurgiu stagiunea trecută.

Filiaşi este un mic orăşel din judeţul Dolj, care are o echipă de fotbal ce a produs şocul acestei competiţii şi a scris o poveste frumoasă, după ce a eliminat Hermannstadt şi UTA Arad. Surprinzător, lucrurile nu merg aşa de bine în campionat, unde ocupă locul 7, în seria VI, obiectivul fiind salvarea de la retrogradare, în contextul în care nu mai există demult şanse la un loc ce să ducă în bătălia pentru promovare.

”Orice meci în această competiţie pentru jucătorii mei este un bonus. Sorţii au decis să jucăm cu favorita competiţiei. Fără discuţie, Craiova are prima şansă să câştige acest trofeu.

Ne dorim să jucăm pe stadionul Ion Oblemenco, ar trebui să fie o sărbătoare şi bucurie pentru tot judeţul, deoarece nu îmi aduc aminte că două echipe din Dolj să fi jucat într-o fază superioară a competiţiei. Ştiu că este o chirie mare, iar noi din păcate nu avem posibilităţi materiale să putem achita o astfel de sumă.

Dacă nu se va putea la Craiova, propunerile conducerii, din câte am înţeles, sunt la Severin şi Tg. Jiu. Vă daţi seama că şi băieţii mei îşi doresc să joace pe stadionul din Bănie. Unii nu ştiu dacă vor mai avea o astfel de şansă, poate să fie ultima a carierei”
, a declarat antrenorul echipei, Victor Naicu, pentru Oltenia TV, cu privire la duelul cu formaţia lui Laurenţiu Reghecampf.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele