Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Adi Mutu, discurs de lider la antrenamentul 'tricolorilor'. "Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru! Aveţi numai de câştigat"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20086007/1/mutu-antrenament.jpg

Echipa naţională de tineret a României se pregăteşte pentru meciul decisiv cu Germania, care poate aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. Selecţionerul Adrian Mutu a susţinut un discurs motivational în faţa jucătorilor, la antrenamentul oficial.

Meciul Germania U21 - România U21 este programat marţi, 30 martie, de la ora 19:00, pe TVR 1.

Germania şi România au câte patru puncte în grupa A. În runda precedentă, Germania a remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, iar România a învins Ungaria, scor 2-1.

Germania şi România s-au întâlnit ultima oară în semifinalele Campionatului European din 2019, când nemţii s-au impus cu 4-2. A fost un meci dramatic, în care ultimele două goluri ale Germaniei au venit după minutul 90.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20086007/2/grupa-tineret.png

"Mâine, ultimul strop de energie îl lăsăm acolo, băieţi. Ce o fi o fi! Dar vă spun că, dacă îl lăsaţi, nu ne bat şi o să-i batem. V-am spus că o să le facem viaţa grea tuturor, poate n-aţi crezut, dar acum e timpul să credeţi, pentru că vedeţi. Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru! Mâine mai aveţi un singur pas de făcut, toată lumea o să fie ‘chapeau’ în faţa voastră, pentru tot ce aţi făcut aici.

Toată lumea împreună, ăsta e spiritul care vă caracterizează şi care mă face să fiu mândru de voi. Şi vreau ca toată ţara să fie mândră. Credeţi-mă, aveţi numai de câştigat, nimic de pierdut, dacă daţi totul. Nu contează cât de buni sunteţi acum, pentru că mâine seară o să fiţi şi mai buni", le-a transmis Adrian Mutu jucătorilor, la antrenamentul oficial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele