Ultima oră
JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber JO 2020 | Robert Glinţă şi Bianca Andreea Costea nu s-au calificat în semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Ne-a lăsat un gust amar. Trebuie să schimbăm ceva la mentalitate". Concluziile lui Ghiţă şi Aioani la finalul experienţei olimpice
"Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo "Mâncarea nu a fost cum am fi vrut, drumurile nu sunt bune". Reacţia lui Rădoi, după eliminarea prematură de la Tokyo
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"

VIDEO | Adi Mutu, discurs de lider la antrenamentul 'tricolorilor'. "Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru! Aveţi numai de câştigat"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20086007/1/mutu-antrenament.jpg

Echipa naţională de tineret a României se pregăteşte pentru meciul decisiv cu Germania, care poate aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European din Ungaria şi Slovenia. Selecţionerul Adrian Mutu a susţinut un discurs motivational în faţa jucătorilor, la antrenamentul oficial.

Meciul Germania U21 - România U21 este programat marţi, 30 martie, de la ora 19:00, pe TVR 1.

Germania şi România au câte patru puncte în grupa A. În runda precedentă, Germania a remizat cu Ţările de Jos, scor 1-1, iar România a învins Ungaria, scor 2-1.

Germania şi România s-au întâlnit ultima oară în semifinalele Campionatului European din 2019, când nemţii s-au impus cu 4-2. A fost un meci dramatic, în care ultimele două goluri ale Germaniei au venit după minutul 90.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20086007/2/grupa-tineret.png

"Mâine, ultimul strop de energie îl lăsăm acolo, băieţi. Ce o fi o fi! Dar vă spun că, dacă îl lăsaţi, nu ne bat şi o să-i batem. V-am spus că o să le facem viaţa grea tuturor, poate n-aţi crezut, dar acum e timpul să credeţi, pentru că vedeţi. Aveţi şansa să luaţi ce e al vostru! Mâine mai aveţi un singur pas de făcut, toată lumea o să fie ‘chapeau’ în faţa voastră, pentru tot ce aţi făcut aici.

Toată lumea împreună, ăsta e spiritul care vă caracterizează şi care mă face să fiu mândru de voi. Şi vreau ca toată ţara să fie mândră. Credeţi-mă, aveţi numai de câştigat, nimic de pierdut, dacă daţi totul. Nu contează cât de buni sunteţi acum, pentru că mâine seară o să fiţi şi mai buni", le-a transmis Adrian Mutu jucătorilor, la antrenamentul oficial.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele