Ultima oră
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului

VIDEO | Adi Mutu, nemulţumit după remiza de la Botoşani. "Sunt două puncte pierdute" Urmează "cel mai important meci" pentru FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 26 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20408033/1/mutu.jpg

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Echipa pregătită de către Marius Croitoru a egalat în minutul 90, iar Adi Mutu s-a declarat nemulţumit de acest rezultat.

Sidibe a deschis scorul în minutul 60 pentru FC U Craiova, cu o execuţie superbă. Dawa a egalat pentru FC Botoşani în minutul 90, cu o lovitură de cap.

FC Botoşani a ratat mai multe ocazii clare de gol şi putea să primească un penalty în minutul 72. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru gazde.

FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, la trei puncte de CFR Cluj. FC U Craiova este fără victorie în ultimele 6 meciuri.

"Sunt două puncte pierdute, mai bine spus, nu un punct scos! Noi am fost egalaţi, nu invers. A fost un meci de luptă, pe care băieţii l-au interpretat bine. Au avut atitudine foarte bună, păcat că n-am reuşit să închidem meciul, la situaţiile pe care le-am avut.

Sidibe este un jucător tânăr, câteodată mai face greşeli, trebuie să-l înţelegem. Eu l-am înţeles, de aceea l-am luat în lot din nou şi l-am băgat titular. Jucătorii tineri trebuie atenţionaţi atunci când greşesc, dar trebuie ajutaţi să crească. Mă bucur că a marcat, a fost un gol foarte frumos.

Sunt puţin supărat, pentru că n-am reuşit să închidem meciul şi să plecăm cu cele trei puncte de aici. Important este că am ţinut piept unei echipe bune, care are o forţă de atac bună", a spus Adrian Mutu.

FC U Craiova - Universitatea Craiova, în etapa a 11-a din Liga 1

Pentru FC U Craiova urmează derby-ul cu Universitatea Craiova, cel mai aşteptat meci al anului în Bănie. Se anunţă o confruntare tensionată, atât pe teren, cât şi în tribune. Partida va fi transmisă în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, pe 3 octombrie, de la ora 21:00.

"În primul rând, sper să fie un meci în care să nu fie niciun incident în tribune. Sunt sigur că, pe teren, cele două echipe vor face spectacol, pentru că se ştie rivalitatea dintre cele două. Probabil că pentru noi este cel mai important meci din campionat. Este un meci aşteptat de mult la Craiova", a precizat Mutu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20408033/2/clasament-botosani.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri