Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | Adi Vasile, dezamăgit de atitudinea jucătoarelor! "Am suferit foarte mult. E un meci care lasă o urmă în inimile noastre"

Handbal Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19897352/2/csm-bucuresti-adrian-vasile.jpg

CSM Bucureşti a ajuns la trei eşecuri consecutive în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, după 22-29 cu echipa norvegiană Vipers Kristiansand, în direct pe Look Sport+. Antrenorul Adrian Vasile s-a declarat deranjat de atitudinea jucătoarelor sale şi a subliniat că sunt probleme mari din punctul de vedere al pregătirii fizice.

La pauză, Vipers a condus cu 14-9. Norvegiencele au controlat partida şi s-au aflat mereu în avantaj. Cea mai mare diferenţă pe tabelă a fost de 9 goluri.

Pentru CSM au marcat: Cristina Neagu (10 goluri), Crina Pintea (4), Barbara Lazovic (3), Carmen Martin (3) şi Laura Moisă (2).

"E un meci în care am suferit foarte mult, un meci care lasă o urmă în inimile noastre. De obicei, un om rănit va încerca să fie şi mai puternic. Traversăm o perioadă în care numeric stăm foarte slab, câteva jucătoare sunt accidentate. Ce le-am spus după meci este că, într-adevăr, am suferit, dar tot ce contează e cum vom gestiona fiecare zi, pentru ca în martie, aprilie şi mai să fim mai buni.

Mă nemulţumeşte faptul că suntem limitaţi din punct de vedere fizic, mai ales împotriva unei echipe precum Vipers. Mă nemulţumeşte că alegem să ne conservăm energia pentru tot meciul. Discuţia la pauză a avut legătură cu jocul nostru ca grup, asta este cea mai mare problemă a noastră acum.

Ne-am lăsat presate şi dominate de Vipers. Pot să înţeleg lucrul ăsta în minutul 40, 50, dar nu pot să înţeleg dacă se întâmplă în minutul 10. Nu ştiu dacă majoritatea jucătoarelor vor pleca la vară şi nici nu vreau să găsesc scuze în jurul acestei situaţii. Într-adevăr, contează pentru o echipă liniştea pe care o ai în afara terenului. Trecem printr-o perioadă grea, în care avem nevoie de sprijinul tuturor.

Este o mare onoare să fiu propus pentru funcţia de selecţioner. Nu e pe tapet acum varianta să renunţ la CSM Bucureşti. Am un contract cu CSM, avem un plan aici. Vom vedea ce se va întâmpla", a spus Adrian Vasile la finalul partidei, la Look Sport+.

CSM Bucureşti se menţine pe locul doi în grupa A din Liga Campionilor, dar are trei eşecuri consecutive şi meciuri în plus faţă de următoarele clasate.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19897352/1/clasament-csm.jpg

În runda următoare, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu echipa rusă Rostov-Don, pe 23 ianuarie, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele