Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Adio, titlu! Astra - FCSB 3-2. "Dublă" Alibec şi giurgivenii revin incredibil de la 0-2! Vezi golurile partidei

Superliga Publicat pe 29 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19405809/2/ast.jpg

Ultima partidă a turului play-out-ului a adus şi risipirea oricărei urme de speranţe pentru FCSB, după eşecul cu 3-2, contra celor de la Astra Giurgiu. Deşi au condus cu 2-0, trupa lui Vintilă a fost o umbră în repriza a doua şi a cedat în faţa unei echipe care nu a pus multe probleme şi a jucat mai mult din inerţie.

Oaspeţii au dominat categoric prima jumătate de oră, iar efectele pe tabela de marcaj s-a văzut. Ovidiu Popescu a deschis scorul, fiind servit impecabil de Man, care avea să marcheze în minutul 29, cu un şut imparabil la vinclu. Alibec a dat restartul giurgiuvenilor, după o lovitură de cap, din centrarea impecabilă a lui Radunovic.

Actul secund a mers în direcţia impusă de Astra, care a tranşat partida prin ambiţia colectivă şi golurile lui Seto şi Alibec. Astfel şansele celor de la FCSB la primele două locuri s-au terminat, şansele fiind doar la nivel matematic, cu şanse infime.

 

 

Minutul 90: Dennis Man trage mult peste poartă, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Minutul 88: Alibec este şi el avertizat.

Minutul 88: Astra continuă să domine. Alibec expediează un şut năpraznic din marginea careului, dar Vlad respinge în corner.

Minutul 87: Moruţan vede cartonaşul galben.

Minutul 83: Fatai intră în locul lui Budescu.

Minutul 82: Stahl îl schimbă pe Dima.

Minutul 80: GOOOL Astra!  Alibec reuşeşte dubla după o acţiune superbă. Rămas singur cu Vlad, l-a executat pe acesta, iar Astra întoarce meciul de la 0-2!!!

Minutul 75: Răduţ trage din unghi peste poartă.

Minutul 68: Dumitru trage foarte bine de la marginea careului, dar Lazar boxează şutul.

Minutul 59: Ocazie uriaşă pentru FCSB. Man trage din careu defectuos.

Minutul 52: GOOOL Astra! Takayuki Seto finalizează un contraatac ca la carte. Alibec îl serveşte impecabil pe japonez, iar Cristea nu reuşeşte să se replieze la timp.

Minutul 51: Şut din unghi al lui Alibec, dar Vlad este pe fază.

Minutul 48: Moruţa trage de la distanţă, iar Lazar prinde în doi timpi.

Minutul 46: Dumitru intră în locul lui Petre.

Minutul 45+1: Ocazie mare ratată de Adi Petre. Acesta trimita din interiorul careului puţin pe lângă poartă.

Minutul 38: Lovitură liberă excelent executată de Budescu, care trimite spre vinclu, dar Vlad reţine cu emoţii.

Minutul 36: GOOOL Astra! Astra reduce din ecart, prin Denis Alibec, după o lovitură de cap care a prins defensiva FCSB pe picior greşit.

Minutul 29: GOOOL FCSB! Dennis Man trimite cu exteriorul în vinclu, după o combinaţie cu Adi Petre pentru 2-0. Astra nu are absolut nicio replică.

Minutul 18: GOOOL FCSB! Ovidiu Popescu deschide scorul după o combinaţie de pase excelentă cu Man şi Creţu.

Minutul 6: La faza următoare, Dennis Man trage foarte bine cu exteriorul, dar Lazar salvează.

Minutul 6: Moruţan trage un şut năprasnic, dar postarul Astrei respinge spectaculos.

Minutul 1: A început partida!

ECHIPELE DE START

  • Astra: Lazar – Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Şerban, Crepulja, Seto, Răduţ – Alibec, Budescu
  •  
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, I. Cristea, Miron, O. Popescu – D. Olaru, I. Vînă, O. Moruţan – D. Man, A. Petre, F. Tănase

----------------------------------------------------------------

Astra - FCSB, LIVE pe Look Plus de la 20:00

  • FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Ov. Popescu - Olaru, Vînă, Moruţan - Man, Ad. Petre, Fl. Tănase
  • Rezerve: Udrea - Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Tand, Niţă, Adi Popa

18:20 Bogdan Vintilă a hotărât primul 11 cu care va intra pe teren la Giurgiu. Ovidiu Popescu e trimis în flancul stâng al apărării, iar Man revine printre titulari:
  • FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Ov. Popescu - Olaru, Vînă, Moruţan - Man, Ad. Petre, Fl. Tănase
  • Rezerve: Udrea - Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Tand, Niţă, Adi Popa

FCSB este în căutarea primul succes în Casa Liga 1, după două meciuri în care a strâns doar un punct. Bucureştenii se deplasează în etapa cu numărul 5 din play-off la Giurgiu, pentru meciul cu Astra. Partida are loc azi şi e transmisă de Look Plus, de la ora 20:00.

 
FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 27 de puncte, la opt lungimi de Universitatea Craiova şi la nouă de liderul CFR Cluj. Totuşi, vicecampioana are un meci mai puţin şi poate să reducă din ecart. De partea cealaltă, Astra Giurgiu este pe locul 5, penultimul din play-off, cu 25 de puncte, şi trece şi ea prin momente mai puţin bune. La fel ca FCSB, în ultimele două etape a obţinut un singur punct. În ceea ce priveşte confruntările directe, echipa antrenată acum de Bogdan Vintilă a câştigat trei din ultimele cinci confruntări. Două au fost câştigate de Astra. 
 
Ultimul duel a avut loc în noiembrie anul trecut, în sezonul regulat, când Astra a câştigat cu 3-1 deplasarea de pe Arena Naţională. 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele