Ultima oră
JO 2020, Tir cu Arcul |  Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual JO 2020, Tir cu Arcul | Mădălina Amăistroaie nu a trecut de primul tur la individual
România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab! România, eliminată de la Jocurile Olimpice după 0-0 cu Noua Zeelandă şi un nou meci slab!
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"

VIDEO | Adrian Mutu pare decis! Cine îi înlocuieşte pe Ganea şi Marin, suspendaţi pentru meciul cu Germania U21

România U21 Publicat pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085574/1/romania-u21-euro.jpg

România U21 se află în faţa unui meci extrem de important, în contextul calificării în fazele eliminatorii la EURO. Practic, tricolorii au nevoie să învingă Germania U21, pentru a merge mai departe şi pentru a nu sta la mâna calculelor complicate sau a rezultatului dintre Ungaria U21 vs. Ţările de Jos U21.

Adrian Mutu nu poate conta pe trei jucători cu nemţii. Pe Denis Ciobotariu, Marius Marin şi Goerge Ganea, suspendaţi. ”Îi avem pe Marco Dulca şi pe Adrian Petre, care pot intra în locul celor suspendaţi şi să demonstreze că pot juca la nivel înalt”, a transmis Adrian Mutu, care a apoi a continuat analiza partidei care vine, cu Germania U21:

Nu facem calcule, e ultimul meci din grupă, meci important, cu echipă foarte bună, candidată la titlu. Cu o victorie suntem calificaţi, mergem la victorie, ca întotdeauna.

Fizic sunt mai puternici germanii. Am văzut meciurile lor, sunt puternici. Au demonstrat-o cu Ungaria, au demonstrat-o şi cu Olanda. Mă aştept la un meci greu, în care cu siguranţă nu vor juca nici ei la egal. Va fi dificil şi din cauza oboselii, nu e uşor să joci la trei zile”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă de la Budapesta.

”Tricolorii mici” au efectuat o scurtă şedinţă de pregătire, luni dimineaţă, la hotelul unde sunt cazaţi, înaintea meciului cu Germania, din grupa A de la Campionatul European. Aceştia au fost coordonaţi de preparatorul fizic Vlad Nicoară şi antrenorul secund Roberto Berruero, executând mai multe exerciţii de activare şi mobilitate.

Selecţionerul Adrian Mutu a asistat şi a mers printre jucători discutând cu aceştia. Luni după amiază este programat antrenamentul oficial.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele