Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Adrian Răspopa a câştigat Raliul Moldovei, transmis în direct pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20275814/2/raliul-moldovei.jpg

A 11-a ediţie a Raliului Moldovei Bacău a fost câştigată de către Adrian Răspopa, care a dominat autoritar cursa, reuşind să câştige 10 dintre cele 12 probe speciale, alături de copilotul său, Cosmin Diacu.

După ce anul trecut a ratat la limită victoria, pilotul băcăuan a forţat încă de la începutul etapei, la finalul primei zile reuşind să aibă un ecart de 1:06.0 secunde faţă de principalul său urmăritor, Dan Gîrtofan. Distanţa dintre cei doi a fost de aproape două minute la finalul competiţiei.

Dan Gîrtofan a preluat conducerea raliului după prima probă, însă o mică defecţiune tehnică la comunicaţia dintre el şi copilotul său, Tudor Marza, au dus la un ritm mai scăzut pe probele Moineşti şi Vermeşti. Deşi a încercat să intre în ritm şi să micşoreze ecartul faţă de Adrian Răspopa, Gîrtofan nu a reuşit să mai recupereze din diferenţă şi, în final, şi-a consolidat poziţia secundă.

Podiumul a fost completat de echipajul Adrian Teslovan/ Vajk Imre Cseh, care reuşesc un rezultat excelent la volanul unei maşini de categorie inferioară, respectiv RC2N, aceştia reuşind totodată să îşi adjudece şi victoria la grupă. În cadrul categoriei, podiumul a fost completat de Andrei Caşcaval, care l-a avut în dreapta sa pe Dorin Pulpea, şi Adrian Grigore, alături de experimentatul navigator Sebastian Itu.

Locul al patrulea în clasamentul general i-a revenit lui Cristian Dolofan, alături de navigatorul său, Traian Pavel, aceştia reuşind şi locul al treilea la grupa RC2, în urma câştigătorului Răspopa şi ocupantul locului secund, Gîrtofan.

Cu un parcurs excelent după ce în prima jumătate a zilei întâi a întâmpinat probleme tehnice la modelul Ford Fiesta R5, Cătălin Grigoriu a terminat raliul de casă pe locul cinci în clasamentul general, reuşind şi locul trei în Power Stage.

Aflat pentru prima oară la o etapă de macadam, Bogdan Cuzma şi-a îndeplinit obiectivul, acela de a termina cu bine raliul, urcând pe locul şase în clasamentul general, împreună cu navigatorul său, Florin Dorca.

Raliul Moldovei Bacău s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi a reprezentat cea de-a şasea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano.

Sursă foto: fras.ro / Szabo Attila

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele