Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Adversarele CFR-ului s-au descurcat bine. AS Roma şi ŢSKA Sofia au obţinut victorii în campionatele ţărilor lor. Young Boys a înregistrat un egal

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19579756/1/mkg.jpg

Formaţiile AS Roma şi ŢSKA Sofia, adversare ale CFR Cluj în grupa A a Ligii Europa, au obţinut victorii în partidele pe care le-au disputat, duminică, în campionatele ţărilor lor. A treia adversară, Young Boys Berna, a înregistrat o remiză.

În Italia, AS Roma a învins în deplasare Genoa, scor 3-1. Au marcat Mkhitaryan ‘45+2, ’67, ’85 pentru Roma şi Pjaca ’50 pentru Genoa.În Bulgaria, ŢSKA Sofia s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Montana, tot în deplasare. Au înscris Senhadji ‘9 (autogol) şi Sowe ’77 pentru învingători, respectiv Minkov ’78 pentru Montana.

În Elveţia, Young Boys Berna a remizat acasă cu St. Gallen, scor 0-0.

În grupa A a Ligii Europa, CFR Cluj a învins ŢSKA Sofia în deplasare, la 22 octombrie, în deplasare, scor 2-0, şi va mai întâlni echipa bulgară la 3 decembrie, pe teren propriu.

Clujenii au fost învinşi cu 5-0 de AS Roma, joi, în deplasare, şi vor mai întâlni echipa italiană la 26 noiembrie, pe teren propriu.

CFR Cluj a remizat cu Young Boys, scor 1-1, în 29 octombrie, pe teren propriu şi va mai întâlni această echipă în 6 decembrie, în deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele