Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

VIDEO | Aguero şi-a cerut scuze după ce a ratat un penalty în derby-ul Manchester City - Chelsea

Manchester City Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20172032/1/profimedia-0609941289.jpg

Manchester City trebuie să mai aştepte o etapă pentru a sărbători câştigarea titlului în Premier League. ‘Cetăţenii’ au pierdut în mod surprinzător derby-ul de pe teren propriu cu Chelsea, scor 1-2, cu trei runde înainte de finalul sezonului. Sergio Aguero a fost eroul negativ, după ce a ratat un penalty pe finalul primei reprize. Atacantul argentinian şi-a cerut scuze public faţă de colegi şi fani.

În minutul 45+3, Aguero a încercat o execuţie ‘Panenka’ de la 11 metri, dar a fost anticipat de către portarul echipei Chelsea.

Francezul Edouard Mendy este primul portar care reuşeşte să apere un penalty executat de către Sergio Aguero în Premier League din aprilie 2016 încoace. Ultimul a fost olandezul Maarten Stekelenburg, pentru Everton.

"Le cer scuze colegilor, antrenorilor şi fanilor pentru că nu am marcat la 11 metri. Am luat decizia greşită şi îmi asum toată responsabilitatea", a scris Sergio Aguero pe Twitter.

"Dacă marchezi în felul ăsta eşti considerat un geniu. Le spun mereu fotbaliştilor să fie foarte hotărâţi cînd execută un penalty. Nu contează dacă este în dreapta, în stânga sau Panenka. Aguero este un om sensibil şi nu are rost să vorbim despre modul în care a condus această echipă către multe trofee. A luat o decizie pe care nimeni nu a anticipat-o, dar a fost hotărât. Contează mai puţin ce a ieşit", a spus Pep Guardiola.

Sergio Aguero (32 de ani) va părăsi echipa la finalul acestui sezon, când i se va încheia contractul. Preşedintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, a anunţat că Aguero va fi onorat cu o statuie la Etihad Stadium.

Sergio Aguero a venit la Manchester City de la Atletico Madrid în 2011 şi a marcat 257 de goluri în 384 de apariţii pentru ‘cetăţeni’. Este cel mai bun marcator din istoria clubului.

Aguero a câştigat patru titluri de campion în Premier League, o Cupă a Angliei şi 5 Cupe ale Ligii. A primit titlul de golgheter în campionatul Angliei în sezonul 2014-2015.

La capitolul recorduri, Sergio Aguero este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League. În plus, are cele mai multe hat-trick-uri din istoria EPL.

Manchester City poate sărbători câştigarea titlului dacă o va învinge pe Newcastle, pe 14 mai, sau dacă Manchester United pierde astăzi cu Aston Villa.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20172032/2/clasament-premier.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele