Ultima oră
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start

VIDEO | Ajla Tomljanovic, devastată după eşecul cu Simona Halep! "Am fost incredibil de aproape. Nu voi putea să uit acest meci"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 10 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19967695/1/tomljanovic.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) a reuşit o revenire senzaţională în turul doi la Australian Open, în faţa australiencei Ajla Tomljanovic (72 WTA). Românca s-a impus cu 4-6, 6-4, 7-5, după ce a fost condusă cu 5-2 în setul decisiv. Tomljanovic nu şi-a putut ascunde dezamăgirea faţă de acest eşec dramatic şi a declarat că nu va putea să treacă prea curând peste acest meci.

Meciul a durat două ore şi 34 de minute. Tomljanovic a avut victoria în mână, dar a cedat 5 game-uri la rând în setul decisiv. 

Ajla Tomljanovic a reuşit mai multe lovituri câştigătoare decât Simona Halep (raport 37-28), dar a comis mai multe erori neforţate (raport 57-37), care au costat-o pe final.

Tomljanovic a pierdut toate cele confruntări cu Halep, toate meciurile fiind decise de câteva momente-cheie. Patru dintre aceste meciuri au ajuns în set decisiv.

"Mi-e foarte greu să vorbesc acum, să văd vreun lucru pozitiv. Mi-am dorit să câştig, în orice fel posibil, chiar dacă aş fi jucat oribil. A fost un meci de mare calitate, dar am pierdut, iar asta mă apasă cel mai mult acum.

Am simţit că am fost incredibil de aproape, dar, în acelaşi timp, ştiam că nu-mi va face viaţa uşoară. A făcut exact ce mă aşteptam, şi-a ridicat nivelul, nu mi-a dat prea multe şanse spre final. Privind în urmă, mi-aş fi dorit să rămân puţin mai agresivă. Totuşi, am încercat câteva lovituri, însă am ratat.

N-aş spune că am prea multe regrete, că aş fi făcut altceva. Trebuia doar să câştig acele patru puncte pentru a termina meciul. Am jucat agresiv, credeam că va ceda, dar nu e degeaba pe locul 2 mondial. Mâine nu pot să mă trezesc şi să mă forţez să uit de acest meci. Va rămâne în mintea mea o vreme. Nu cred că uitarea e calea de a depăşi momentul.

Dacă privim altfel, acum două luni nu ştiam dacă voi fi capabilă să fac un meci ca acesta. Am oameni de calitate în preajma mea, care mă vor ajuta, cu ei pot vorbi. Mă va durea câteva zile, dar voi reveni la antrenamente şi voi juca săptămâna viitoare", a spus Ajla Tomljanovic la conferinţa de presă.

Iată şi declaraţiile Simonei Halep după victoria dramatică din turul doi la Australian Open:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele