Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

VIDEO | Albu aşteaptă încrezător debutul la echipa naţională! "Sunt sigur că vom câştiga cu Irlanda de Nord. 1-0 sau 2-0"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 17 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19597380/1/alexandru-albu.jpg

Echipa naţională a României a ajuns la Belfast, pentru a pregăti confruntarea cu Irlanda de Nord, ultimul meci din grupa 1 a Ligii Naţiunilor. Fundaşul Alexandru Albu (27 de ani, UTA Arad) speră să debuteze pentru ‘tricolori’ şi este încrezător în privinţa unei victorii miercuri seară.

Irlanda de Nord - România se joacă miercuri, 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi în format livetext pe looksport.ro.

Irlanda de Nord are un singur punct în grupă, cu un golaveraj 3-10, în timp ce România are patru puncte. La Bucureşti, România şi Irlanda de Nord au încheiat la egalitate, scor 1-1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19597380/2/clasament-liga-natiunilor.jpg

"Am întâlnit nişte colegi minunaţi. Ştim că ne aşteaptă o muncă grea. Am fost primit foarte bine şi asta m-a surprins, pentru că sunt jucători de foarte mare valoare. M-am împrietenit cu Camora, Bălgrădean, Manea.

Am început fotbalul pentru a juca la echipa naţională. Sper să debutez şi să fiu convocat în continuare. Momentan sunt împrumutat la UTA, dar sunt sigur că lucrurile se vor aşeza. Vreau să ajung într-un campionat puternic, poate Spania, Italia.

Va fi un meci foarte greu, pentru că întâlnim un adversar puternic, agresiv, care se închide foarte bine. Dar sunt sigur că vom câştiga această bătălie. Zic că 1-0 sau 2-0 ar fi suficient", a spus Alexandru Albu pentru FRF TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri