Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

VIDEO | Alertă la Adelaide! Incendiu de proporţii în oraşul în care se află Simona Halep şi Darren Cahill. Reacţia antrenorului australian

Special Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19926931/1/halep.jpg

Oraşul australian Adelaide este în stare de alertă, din cauza unui incendiu puternic de vegetaţie. Simona Halep şi antrenorul australian Darren Cahill pot vedea fumul gros degajat de la geamul hotelului în care sunt cazaţi.

Focul a izbucnit în zona Cherry Gardens, dealurile care înconjoară oraşul Adelaide. Fumul gros afectează activitatea, iar autorităţile au decretat cod roşu de alertă. Pompierii au probleme mari privind stingerea incendiului, care s-a răspândit pe mai bine de 700 de hectare.

Rezidenţii din Adelaide au fost sfătuiţi să rămână în case pe cât posibil. Fumul puternic degajat de incendiul de vegetaţie va lovi puternic oraşul în următoarele ore, având în vedere condiţiile de vânt puternic.

Darren Cahill a transmis un mesaj prin care îşi arată îngrijorarea faţă de situaţia actuală: "Sper că toată lumea este bine".

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19926931/3/cahill-insta.jpg

În schimb, Simona Halep n-a reacţionat deocamdată. Constănţeanca îşi continuă pregătirea în izolare, în camera de hotel.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19926931/2/halep-insta.jpg

Simona Halep (locul 2 WTA) se pregăteşte la Adelaide pentru primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open (8-21 februarie), dar şi pentru un turneu de categorie WTA 500 la Melbourne (31 ianuarie - 6 februarie). În plus, românca va participa la un turneu demonstrativ la Adelaide (29 ianuarie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele