Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

VIDEO | Alertă la PSG! Neymar s-a accidentat şi poate rata meciul cu Barcelona din Liga Campionilor

PSG Publicat de Andrei Ionascu pe 11 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19969555/1/neymar.jpg

Atacantul brazilian Neymar s-a accidentat în timpul meciului Caen - Paris Saint-Germain, scor 0-1, în Cupa Franţei. Antrenorul parizienilor, Mauricio Pochettino, a anunţat că Neymar are dureri la muşchii aductori şi poate să rateze meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor.

  • Meciul FC Barcelona – PSG, prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor, este programat marţi, 16 februarie, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+.

Neymar a ieşit de pe teren în minutul 58 al meciului cu Caen, accidentat la coapsa stângă, după un contact cu Steeve Yago.

Absenţa lui Neymar ar fi o mare lovitură pentru parizieni pentru confruntarea cu Barcelona de pe Camp Nou, având în vedere că nu pot conta în atac nici pe argentinianul Angel Di Maria, accidentat la coapsă.

“Este dificil să ştim acum dacă va putea fi disponibil împotriva Barcelonei, vom vedea mâine (n.r. - joi) cu medicul. În prezent, este dificil de pronunţat despre starea sa fără a avea mai multe informaţii.

Astea sunt condiţiile actuale în Franţa. La fel e la Angers, Marsilia sau Lorient. Este inevitabil. Azi era în condiţie perfectă pentru a juca, dar acestea sunt lucruri care se petrec în fotbal. Nu vreau să vorbesc de maniera de joc a adversarului. Dar, în timpul partidei, el a avut sentimentul că nu este protejat. Dar nu numai în acest meci”, a spus Mauricio Pochettino.

Neymar (29 de ani) a reuşit 13 goluri şi 5 pase decisive în 18 meciuri pentru PSG în acest sezon, în toate competiţiile. Şase dintre goluri au venit în Liga Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele