Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

VIDEO | Alex Mirea şi-a pus fiul în maşină după titlul la Viteză în Coastă. Cum va sărbători

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 12 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20426732/1/mirea.png

Alex Mirea (Radical SR 8) este noul campion al vitezei în coastă. Bucureşteanul a reuşit să se impună în Trofeul Audi, disputat pe un traseu de 5 kilometri la Poiana Braşov, iar cu patru succese stagionale a câştigat în premieră titlul suprem.

Bătălia s-a dat în patru. Cel mai rapid pilot al antrenamentelor, Octavian Ciovică a ieşit primul din cursă, din cauza unei ieşiri în decor în manşa întâi, el nu s-a dat însă bătut şi a alergat pe trasel de casă, în manşa a doua, însă doar pentru palmares, nemaicontând în clasamentul general.

Mirea a primit trofeul din partea unui fan îmbrăcat în mexican, după care şi-a urcat băieţelul pe maşina de curse.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele