Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Alex Paşcanu e şocat că nu a primit salariul şi primele la timp, la CFR Cluj şi FC Voluntari. "M-a afectat un pic. Vreau să rămân în străinătate"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20231883/1/rps0652.jpg

Fundaşul Alexandru Paşcanu (22 de ani) are şanse mari să facă parte din lotul României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. După două turnee finale europene la U21, Paşcanu a declarat că ar fi un moment unic o participare la JO. Apărătorul central nu ia în calcul o revenire în Liga 1 şi s-a declarat surprins că nu şi-a primit salariul la timp la campioana României, CFR Cluj, precum şi primele de obiectiv la FC Voluntari.

Alex Paşcanu este sub contract cu CFR Cluj, campioana ultimelor patru ediţii ale Ligii 1, dar a fost împrumutat pentru două sezoane în liga a doua din Spania, la Ponferradina (până în iunie 2022).

Fundaşul central a jucat în 34 de meciuri şi a înscris un gol pentru Ponferradina, care s-a clasat pe locul 8 în LaLiga 2, după un sezon bun.

Alex Paşcanu a venit la CFR Cluj în august 2019, de la Leicester U23, pentru 600.000 de euro. A jucat doar 5 meciuri într-un sezon, apoi a fost împrumutat la FC Voluntari.

"Deocamdată, am contract cu Ponferradina încă un an şi vreau să rămân acolo. Antrenorul mi-a dat multă încredere, asta m-a ajutat cel mai mult. Am venit după o perioadă grea în România, după CFR am fost la Voluntari, acolo am jucat. E un campionat foarte greu, liga a doua din Spania, poate că multă lume nu ştie asta. Sunt multe echipe puternice. Nu ştiam spaniolă, dar jucătorii m-au ajutat foarte mult.

Referitor la întoarcerea în România, deşi multă lume a spus că a fost un pas înapoi şi nu m-a ajutat, personal cred că m-a ajutat foarte mult. Am învăţat multe lucruri din experienţa asta. Am învăţat nişte lucruri pe care nu puteam să le învăţ la Leicester.

Au fost mai multe chestii în România. M-a surprins că nu aveam salariile la zi. Eu credeam că acest lucru nu o să mă afecteze aşa cum m-a afectat. Dar când nu primeşti salariul... de exemplu, am plecat de la Voluntari de un an şi încă n-am primit primele pentru salvarea de la retrogradare. Mi se pare incredibil! M-a afectat un pic, dar asta e situaţia în România. Sperăm că pe viitor se vor regla chestiile astea, pentru că nu mi se pare normal. Îţi faci meseria zi de zi şi nu eşti plătit! Sincer, pe viitor aş vrea să rămân în afara României. Am văzut acum cum e în România şi vreau să rămân în străinătate", a spus Alex Paşcanu, într-un interviu pentru FRF TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele