Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Alexandru Albu, mulţumit de remiza cu Viitorul. ”Cred că am început bine noul an”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

 

UTA Arad şi FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în penultimul meci din etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83.

Alexandru Albu, performerul arădenilor din sezonul trecut, a declarat că este un rezultat mulţumitor, în contextul în care este primul meci din acest an şi s-a disputat pe un teren greu.

”Am început un an nou şi cred că am început bine, chiar dacă se putea şi mai bine în această seară. Eu zic că am dominat meciul, chiar dacă poate că în prima repriză Viitorul a avut un pic mai mult posesia, dar asta nu ne-a pus probleme. Sperăm să o ducem pe aceeaşi linie, să jucăm din ce în ce mai bine, să ne legăm şi cu noii colegi, pentru că uneori s-a văzut câte o nesincronizare, dar asta este normal pentru că am lucrat doar două săptămâni. Eu cred că vom face o treabă foarte bună în acest an, pentru că am venit mai proaspeţi şi mult mai motivaţi” a declarat fotbalistul celor de la UTA, care anul trecut a fost selecţionat la echipa naţională.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele