Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

VIDEO | Alibec a spart gheaţa la CFR Cluj şi are ambiţii mari! "Este unul dintre motivele pentru care am venit, este cea mai mare echipă din ţară"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20330094/3/alibec-cfr.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a treia din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. Campioana României are maximum de puncte în acest debut de sezon. Denis Alibec a declarat că vrea să înscrie multe goluri în acest sezon şi să joace în Liga Campionilor.

Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor, a înscris pentru CFR Cluj în minutul 52, din centrarea perfectă a căpitanului Mario Camora.

Alibec, titular în premieră pentru CFR Cluj, a înscris primul său gol în Gruia. Atacantul era fără gol în Liga 1 de aproape un an.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de pe teren propriu cu echipa elveţiană Young Boys Berna, în manşa tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Confruntarea e programată marţi, 3 august, de la ora 21:00.

"Mă bucur că am reuşit să marchez, dar în primul rând pentru că am reuşit să câştigăm, e important. Suntem singura echipa cu trei victorii din trei şi sperăm să o ţinem tot aşa. De aia am venit aici, încerc să marchez cât mai multe goluri. Nu pot să dau un procentaj privind pregătirea fizică, dar încet, încet, o să-mi revin.

Urmează probabil cel mai important meci al sezonului. O să încercăm să jucăm ofensiv, pentru că jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Liga Campionilor este unul dintre motivele pentru care am venit, este cea mai mare echipă din ţară.

Sincer, nu mă aşteptam să iasă toate trei echipele din cupele europene, chiar îmi pare rău pentru ei. Sunt foşti colegi, colegi la naţională, dar asta este viaţa. Sper ca la anul să fie cât mai multe echipe în Europa", a spus Denis Alibec, la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20330094/2/clasament-cfr.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele