Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

VIDEO | Altay - Beşiktaş 2-1, pe Look Sport 3. Nou-promovata din Izmir este liderul surprinzător al SuperLigii Turciei

Superlig Publicat de Andrei Ionascu pe 24 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20406522/1/profimedia-0633456117.jpg

Altay Izmir a câştigat meciul de pe teren propriu cu Beşiktaş Istanbul, scor 2-1, în etapa a şaptea din SuperLiga Turciei, în direct pe Look Sport 3 şi www.primaplay.ro. Nou-promovata a urcat pe primul loc în clasament.

În minutul 20, Beşiktaş a deschis scorul prin Karaman, dar reuşita a fost anulată pentru henţ, după consultarea sistemului VAR.

Până la urmă, oaspeţii au înscris regulamentar în minutul 47, prin Yalcin.

Kappel a egalat pentru Altay în minutul 57, iar Bamba a dat lovitura în minutul 88, după ce o fază la limita ofsaidului.

Nou-promovata Altay are trei victorii la rând şi a urcat pe primul loc în clasament, cu 15 puncte. Beşiktaş rămâne cu 14 puncte, pe locul doi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20406522/2/clasament-turcia.jpg

Cele mai importante meciuri din campionatul Turciei pot fi văzute în direct pe canalele Look Sport şi pe www.primaplay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele