Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

VIDEO ǀ Analiza lui Mirel Rădoi. Impresiile selecţionerului după o campanie ratată

Echipa nationala Publicat pe 14 nov 2021
mail-share icon Email

Mirel Rădoi a refuzat să spună, la prima impresie după partida cu Liechtenstein, dacă va pleca sau va rămâne selecţionerul României. A precizat că va face totul public la conferinţa de presă organizată la finalul partidei, unde va fi toată lumea prezentă şi unde poate să primească întrebări de la toţi jurnaliştii români care au făcut deplasarea pentru meciul cu Liechtenstein.

UPDATE: La conferinţa de presă, Rădoi a anunţat că demisionează:

Este ultima mea conferinţă ca selecţioner. Am luat decizia şi cred că e normal. Nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri... pe al doilea, pentru că e foarte greu să învingi Germania. Pentru mine lucrurile sunt clare şi nu voi mai continua contractul cu FRF. Nu există o demisie pentru că înţelegerea se termină la finalul lunii. Am luat decizia, nu mi-a fost uşor. Le-am comunicat acum băieţilor”.


În mare, după meci, Rădoi a analizat campania ratată a României, dar şi cum a trăit aceste ultime 90 de minute, în special în paralel cu confruntarea dintre Macedonia de Nord şi Islanda.

(N.r. – Despre plecarea sa, imediat după meci) ”Aştept conferinţa de presă unde vă voi comunica decizia mea, de a rămâne sau a pleca. E clar că postul de selecţioner e foarte dorit, e cel mai dorit post.

Pentru mine e un eşec! Pentru jucători cred că e un plus faţă de campania trecută, când campania pentru Mondial a fost terminată pe locul 4. Echipa naţională e bine că e iubită în continuare în străinătate, azi fanii ne-au încurajat, iar de acum se poate construi ceva. Sunt sigur că meciul cu Islanda, dacă s-ar fi jucat cu spectatori, l-am fi câştigat. Ar fi adus un plus pentru noi, dar acesta nu e un motiv pentru care nu am câştigat atunci.

Nu am avut emoţii pentru meciul nostru, ci pentru cel dintre Macedonia de Nord şi Islanda. Sunt bucuros că am câştigat, dar e o dezmăgire faţă de meciul cu Islanda.

Sunt multe lucruri pozitive după această campanie, după acest mandat. În anumite meciuri am pus amprenta dorită de noi. Am schimbat generaţia, mai sunt şi alţi jucători care pot urca la prima echipă, Screciu, Racoviţan, Drăguşin şi aşa mai departe. Mai sunt jucători buni la U21, la U19.

Sper să ne calificăm la următorul turneu final, sper ca lucrurile să continue altfel şi cred că lucrurile au început bine. Cred că trebuie să susţinem tinerii, pentru că mediul în care îi creştem contează foarte mult”, a declarat Rădoi, la Pro X.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri