Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Andrea Petkovic s-a calificat în optimi la Winners Open, după abandonul Alexandrei Dulgheru

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

Germanca Andrea Petkovic (locul 91 WTA) s-a calificat în optimile de finală ale turneului pe zgură de la Cluj-Napoca, Winners Open, transmis în direct pe Look Sport+. A doua favorită a competiţiei a profitat de abandonul Alexandrei Dulgheru (381 WTA), la scorul 6-3, 4-1 pentru Petkovic.

Andrea Petkovic a jucat foarte bine şi nu a cedat niciodată serviciul, salvând cele 5 şanse de break oferite adversarei.

Alexandra Dulgheru (32 de ani), venită din calificări, a acuzat probleme fizice.

În faza optimilor de finală la Winners Open, Andrea Petkovic o va înfrunta pe Jaqueline Cristian (locul 149 WTA).

Andrea Petkovic a devenit principala favorită la câştigarea turneului de la Cluj-Napoca, după eliminarea franţuzoaicei Alize Cornet în primul tur. Petkovic (33 de ani) este în formă bună pe zgură, reuşind o finală (Hamburg) şi o semifinală (Belgrad) WTA în luna iulie.

Patru românce s-au calificat astăzi în optimile de finală la Winners Open Cluj: Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele