Ultima oră
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”

VIDEO | Andrei Cordea, după primul derby la FCSB: ”Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu”

FCSB Publicat pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20314662/1/agfzad1mnwnmowq4zmu3ndllnda4ndgyzgy0ywrjymewmdqwng-thumb.jpg

Andrei Cordea (22 de ani) s-a arătat emoţionat, după ce a fost din nou decisiv în victoria FCSB-ului contra Universităţii Craiova, scor 4-1. Cel mai în formă fotbalist al 'roş-albaştrilor' a declarat că trăieşte un sentiment de nedescris, fiind integrat foarte bine în angrenajul echipei şi bucurându-se de atmosfera creată de suporteri.

În direct pe Look Sport+, Andrei Cordea a pasat decisiv pentru reuşitele lui Olimpiu Moruţan (7’) şi Octavian Popescu (16’), apoi a înscris în minutul 43.

Cordea s-a arătat motivat ca FCSB să câştige fiecare meci pe care îl joacă. Mijlocaşul lateral a amintit că el şi colegii săi trebuie să ia fiecare meci în parte, în încercarea de a cuceri titlul de campioană.

"Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu. Am avut lângă noi mai mulţi suporteri decât cu Karagandy şi mă bucur că am reuşit să câştigăm la trei goluri diferenţă. După cum am zis, cunoşteam foarte mulţi jucători, m-am integrat foarte bine şi băieţii m-au primit cum nu se putea mai bine. Este o emoţie pe care nu pot să o descriu, un sentiment foarte plăcut, mă bucur că am putut să contribui la un gol şi să marchez.

Noi suntem la FCSB şi trebuie să câştigăm fiecare meci, nu mergem decât să atacăm şi să câştigăm. Eu îmi fac treaba cât mai bine, încerc să marchez şi să câştig titlul cu această echipă frumoasă. Bancu e un jucător cu experienţă, dar nu contează neapărat asta. Cred că s-a văzut concentrarea şi mă bucur că azi a greşit şi am reuşit eu să marchez.

Nu ne putem lua după un meci, mai sunt atâtea meciuri de jucat, trebuie să luăm fiecare meci, iar la final se va vedea ce am făcut bine şi ce am făcut rău în acest campionat", a spus Cordea, la finalul meciului.

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a II-a Ligii 1. Au marcat: Moruţan 7', Octavian Popescu 16', Cordea 43', Mateiu 60' (autogol) / Markovici 64'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele