Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

VIDEO | Andrei Cordea e pregătit pentru presiunea de la FCSB. "Sunt un jucător care se înhamă la luptă, vreau să câştigăm campionatul. Stau foarte bine cu psihicul"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20241114/1/rps-7636.jpg

Andrei Cordea şi Stipe Vucur, noile achiziţii de la FCSB, s-au prezentat astăzi la vizita medicală, alături de colegi. Cordea (21 de ani), transferat de la Academica Clinceni, a declarat că este pregătit să gestioneze presiunea rezultatelor la vicecampioana României.

În sezonul 2020-2021, Cordea a reuşit 4 goluri şi 3 pase decisive în 34 de meciuri pentru Clinceni.

Mijlocaşul ofensiv, cotat la 600.000 de euro, s-a format în Italia, la Novara.

"Am făcut cunoştinţă cu fiecare jucător. Îl cunoşteam pe unii din campionat, am fost prieten cu mulţi dintre ei. Sper să fie un an bun! Mă bucur că am făcut acest pas şi sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câştiga campionatul. Îmi doresc să joc. Sunt un jucător de echipă, un jucător care se înhamă la luptă şi îmi doresc foarte mult să câştig campionatul.

După meciul cu Universitatea Craiova (n.r. - a venit oferta de la FCSB). Semnale erau, dar am fost foarte motivat să joc meciul cu Craiova, îmi doream foarte mult să prind cu Clinceniul locul 5 şi mă bucur că am lăsat familia, care a fost acolo, pe locul 5. Eu îmi fac treaba pe teren şi sunt convins că, dacă eu o să fiu serios şi o să joc bine, n-o să conteze (n.r. – relaţia cu Gigi Becali). Stau foarte bine cu psihicul.

Concurenţă este la fiecare echipă, şi la Clinceni cred că era concurenţă, asta este ceva normal. Eu sunt pregătit pentru orice şi sper să-mi fac treaba cât mai bine. Mi-a spus sora mea că părinţii mei au avut emoţii şi au plâns când au aflat (n.r. - de transferul la FCSB), dar de fericire. Am primit foarte multe mesaje. Cred că fiecare jucător s-a gândit să ajungă la FCSB. Când eram mic, nu aveam nicio favorită", a spus Andrei Cordea.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele