Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | Andrei Cordea, necruţător cu Dinamo: ”Dacă puteam, le dădeam 10!”. FCSB a petrecut pe ritmuri de manele: ”Asta ne place!”

FCSB Publicat pe 12 sep 2021
mail-share icon Email

Extrema FCSB-ului, Andrei Cordea, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, câştigat de echipa sa cu scorul de 6-0, că el şi colegii săi ar fi înscris şi de zece ori dacă ar fi putut.

Faptul că şi-a umilit rivalii nu a fost suficient pentru fotbalistul venit la FCSB în vară, de la Academica Clinceni. Ar fi vrut o diferenţă şi mai mare la final, pe tabelă, chiar şi de 10 goluri. În prima repriză de pe Arena Naţională, FCSB a marcat de patru ori, iar în partea a doua de două ori.

Aveam nevoie de această victorie. Cântăm. N-avem voie cu manele, dar asta ne place şi asta cântăm. În România există un singur derby, Steaua (n.r. – se referă la echipa sa, FCSB) - Dinamo, un derby etern. De foarte mult timp nu s-a mai terminat la un aşa scor. Când am jucat cu CFR, ei dacă puteau să ne dea 8, ne dădeau 8. Noi dacă puteam să dăm 10 acum, 10 dădeam”, a spus Cordea.

În ceea ce priveşte faptul că el şi colegii săi nu au intrat pe teren cu câini în braţe, ci doar adversarii, el a spus: ”Nouă n-a venit nimeni să ne dea câini, am văzut doar patru sau şase câini”.

FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta din Casa Lig1 1, arbitrat de Istvan Kovacs.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7 (penalti), V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele