Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO | Andrei Cristea contestă reprogramarea meciului Viitorul - Poli Iaşi! "E o decizie bizară. Observatorul a spus că trebuie să se joace"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20004494/1/rps0016.jpg

Meciul FC Viitorul - Poli Iaşi, de la Ovidiu, care a fost întrerupt luni în minutul 69, la scorul de 0-0, din cauza ceţii, nu s-a putut relua nici azi. Partida a fost reprogramată pentru altă zi şi va începe din minutul 1. Antrenorul echipei ieşene, Andrei Cristea, s-a declarat nemulţumit de decizia luată de către arbitrul Andrei Chivulete.

Astăzi, la ora 17:00, arbitrul şi jucătorii celor două echipe au revenit pe terenul de la Ovidiu şi au constatat că meciul nu se poate relua, ceaţa fiind în continuare densă.

Ambele echipe sunt într-o situaţie dificilă în clasament. Viitorul este pe locul 13, în timp ce Poli Iaşi ocupă ultima poziţie. Viitorul a câştigat un singur meci în 2021, în timp ce Poli Iaşi n-are niciun succes în noul an.

"Nu este bine pentru noi că nu se joacă meciul, am pierdut timp. Am consumat foarte multă energie mentală, am încercat să rămânem concentraţi. Este o decizie bizară pentru mine, consider că ar fi fost o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea. Ar fi trebuit să se joace această partidă.

Este decizia lui Andrei Chivulete, pe care îl respect foarte mult. Este printre primii trei arbitri din România. O decizie ciudată, în contextul în care observatorul partidei a spus că partida trebuie să se joace.

Este un consum mental ridicat, pentru că era incertitudinea dacă joci sau nu. Nu sunt momente uşoare. Cel mai important lucru pentru mine este că echipa a avut o altă faţă, de la meci la meci. Echipa este în progres, este mult mai bine organizată. Am încredere în aceşti băieţi, vom redeveni echipa care am fost acum nu mult timp", a spus Andrei Cristea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele