Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

VIDEO | Andrei Cristea contestă reprogramarea meciului Viitorul - Poli Iaşi! "E o decizie bizară. Observatorul a spus că trebuie să se joace"

Liga I Publicat de Andrei Ionascu pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20004494/1/rps0016.jpg

Meciul FC Viitorul - Poli Iaşi, de la Ovidiu, care a fost întrerupt luni în minutul 69, la scorul de 0-0, din cauza ceţii, nu s-a putut relua nici azi. Partida a fost reprogramată pentru altă zi şi va începe din minutul 1. Antrenorul echipei ieşene, Andrei Cristea, s-a declarat nemulţumit de decizia luată de către arbitrul Andrei Chivulete.

Astăzi, la ora 17:00, arbitrul şi jucătorii celor două echipe au revenit pe terenul de la Ovidiu şi au constatat că meciul nu se poate relua, ceaţa fiind în continuare densă.

Ambele echipe sunt într-o situaţie dificilă în clasament. Viitorul este pe locul 13, în timp ce Poli Iaşi ocupă ultima poziţie. Viitorul a câştigat un singur meci în 2021, în timp ce Poli Iaşi n-are niciun succes în noul an.

"Nu este bine pentru noi că nu se joacă meciul, am pierdut timp. Am consumat foarte multă energie mentală, am încercat să rămânem concentraţi. Este o decizie bizară pentru mine, consider că ar fi fost o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea. Ar fi trebuit să se joace această partidă.

Este decizia lui Andrei Chivulete, pe care îl respect foarte mult. Este printre primii trei arbitri din România. O decizie ciudată, în contextul în care observatorul partidei a spus că partida trebuie să se joace.

Este un consum mental ridicat, pentru că era incertitudinea dacă joci sau nu. Nu sunt momente uşoare. Cel mai important lucru pentru mine este că echipa a avut o altă faţă, de la meci la meci. Echipa este în progres, este mult mai bine organizată. Am încredere în aceşti băieţi, vom redeveni echipa care am fost acum nu mult timp", a spus Andrei Cristea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele