Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Andrei Vlad, optimist după egalul cu Ţările de Jos. "Trebuie să câştigăm meciul cu Ungaria"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20080257/1/3l1a4150.jpg

România şi Ţările de Jos au remizat, scor 1-1, la Budapesta, în grupa A din cadrul Campionatului European de tineret. Portarul Andrei Vlad a declarat că a fost un rezultat echitabil şi este încrezător în privinţa şanselor de calificare în faza următoare a competiţiei.

Într-un meci în care batavii erau favoriţi, raportul ocaziilor de gol a fost 13-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă 6-4 pentru 'tricolori'.

Perr Schuurs a deschis scorul în minutul 16, în urma unui corner. Denis Ciobotariu a pierdut duelul cu fundaşul lui Ajax, care a înscris cu o lovitură de cap.

În minutul 20, Andrei Ciobanu a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri. Mijlocaşul de la Viitorul a trimis mingea către vinclul porţii.

Ciobanu a fost aproape de ‘dublă’ în ultimele minute de joc, dar portarul Scherpen s-a remarcat prin două intervenţii excelente.

În celălalt meci din grupa României, Germania a învins Ungaria cu 3-0, la Székesfehérvár. Au marcat Nmecha (61’) şi Baku (66’, 73’).

Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează meciul cu Ungaria, pe 27 martie, la Budapesta, de la ora 19:00.

"Am încercat să facem un joc foarte bun şi ne-a ieşit destul de bine, chiar dacă în prima repriză ne-au dominat foarte clar. În a doua repriză, am avut ocazii şi a fost foarte bine. Nu putem fi nemulţumiţi, deoarece doar în ultimele 20 minute am fost peste ei. Cred că este un rezultat echitabil.

Este trist că nu avem suporterii alături de noi, dar trebuie să ne facem treaba.

Este important că joc la echipa de club meci de meci şi asta se vede în jocul meu.

Ciobanu a reuşit un gol extraordinar, mai rar vezi asemenea execuţii. Nu vreau să comentez dacă aş fi putut să parez execuţia.

Nu cred că s-au schimbat foarte multe faţă de perioada cu Mirel Rădoi.

Nu ştiu dacă suntem favoriţi cu Ungaria, dar trebuie să câştigăm acest meci. Vom viziona în această seară meciul Ungariei cu Germania", a spus Andrei Vlad, în cadrul unei conferinţe de presă.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele