Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO: Antrenorul de doar 42 de ani pe care pariază Radu Banciu: "Cel mai mare teoretician din istoria fotbalului!"

Ligue 1 Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19402016/2/vlcsnap-2020-06-25-13h00m03s045.png

Radu Banciu a dezvăluit ce antrenor va face foarte curând senzaţie în Europa. În mod surprinzător, alesul realizatorului Fotbal All Inclusive nu vine din zona Klopp-Guardiola-Zidane, ci din Franţa. Este vorba despre Andre Villas-Boas, actualul antrenor de la Marseille, echipa de suflet a jurnalistului.
 
"Este un antrenor care, atenţie, nu face parte din casta asta tipică a antrenorilor. În sensul în care nu a jucat fotbal. Spre deosebire de alţii care au jucat puţin şi prost, Vilas Boas nu a jucat deloc. Deci este un pur teoretician al fotbalului. Clar cel mai mare. Pentru că dacă stăm să luăm deoparte antrenorii care nu au jucat niciodată fotbal şi au obţinut rezultate, el este de departe numărul 1 mondial. Am impresia că ar intra în primii 5 din toate timpurile. Este cel mai tânăr antrenor din istoria fotbalului care a câştigat o cupă europeană", a declarat Banciu, în cadrul ediţiei de miercuri, 24 iunie, a emisiunii Fotbal All Inclusive de la Look Plus.

 
Iar afirmaţiile lui Banciu sunt susţinute şi de performanţele pe care Boas, 42 de ani, le-a reuşit la OM: "El reuşind, practic, nu numai să facă o echipă din nimic. El a luat acea echipă, a adus 3 jucători, a pierdut 15, în lotul lui Garcia (n. red - Rudi Garcia, fostul antrenor al lui OM), şi a dus-o pe locul 2, practic a câştigat campionatul. PSG având toate atributele, nu te poţi bate cu ei", a mai punctat Radu Banciu.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19402016/3/avb.jpg
 
Câştigător de Europa League cu FC Porto la doar 33 de ani, Villas-Boas va putea fi urmărit sezonul viitor pe canalele Look Sport, Marseille urmând să joace direct în grupele Ligii Campionilor, după ce a terminat pe locul al doilea, în spatele lui Paris Saint-Germain. "Teoreticianul" Villas-Boas şi-a început cariera ca scouter, iar debutul în antrenorat l-a avut la Coimbra, în 2009. A antrenat-o cu succes pe FC Porto, a trecut printr-o experienţă nereuşită la Chelsea (2011-2012), apoi a antrenat alte cluburi importante, Tottenham şi Zenit, înainte să se refugieze în China, la Shanghai SIPG. Revenirea în top s-a produs din iulie 2019, când a preluat-o pe OM şi a transformat-o într-o candidată la titlul din Ligue 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele