Ultima oră
VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" VIDEO | Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”

VIDEO | Anunţul momentului a fost făcut chiar de Preşedintele României! Când revin fanii pe stadioane

Liga I Publicat pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

Klaus Iohannis, Preşedintele României, a anunţat că începând cu data de 15 mai suporterii vor avea acces la evenimentele sportive în aer liber.

De asemenea, conform primului om în ierarhia statului român, purtarea măştii în aer liber nu va mai fi obligatorie.

”Activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, cu spectatori.”, a spus preşedintele.

Pieţele, târgurile sau staţiile de transport se vor număra printre excepţiile unde va rămâne obligatorie purtarea măştii în exterior.

Printre măsurile de relaxare se numără şi eliminarea restricţiilor de circulaţie noaptea, restricţiile din interior odată cu 1 iunie, iar numărul persoanelor din sălile de sport poate să crească dacă organizatorul garantează că acestea sunt vaccinate.

”Vom avea o relaxare treptată. Vedem că pandemia s-a redus un pic, parcă putem să respirăm un pic mai uşuraţi, dar în acelaşi timp trebuie să ne fie foarte clar că suntem deja în plină pregătire pentru România postpandemică.

Pandemie nu se va termina mâine, nici pe 1 septembrie, dar dacă ne vaccinăm cu toţii, totuşi, pandemia se va reduce şi în final se va termina. Dacă vrem relaxare, trebuie să ne vaccinăm!”, a mai declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Klaus Iohannis.

La finalul acestui weekend începe prima etapă din procesul de relaxare a măsurilor anticoronavirus. De la 15 mai purtatul măştilor în aer liber nu va mai fi obligatoriu, iar planul de relaxare ar trebui finalizat la 1 septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga I

Ultimele articole Toate articolele