Ultima oră
Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de Caroline Garcia în sferturi la Rouen
VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu ”E un punct cât o victorie”. Aniversare fericită pentru Marius Măldărăşanu
Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare. Bogdan Andone ratează dramatic o victorie mare.
FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire

VIDEO | Arbitrajul bată-l vina! FC Argeş – Astra 1-0. Unicul gol a venit dintr-un penalty extrem de controversat

Superliga Publicat pe 16 oct 2020
mail-share icon Email

FC Argeş a obţinut prima victorie în Casa Liga 1 de la promovare, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 1-0. Unicul gol a venit dintr-un penalty dictat greşit de centralul Marius Avram, care a fost transformat de Şerban.

Piteştenii au dominat prima repriză, fără însă a se lipi de gol. Actul secund a fost mai echilibrat, au lipsit ocaziile clare, iar echilibrul s-a rupt, atunci când arbitrul a arătat punctul cu var, la un contact inexistent în careu care i-a avut în prim plan pe Malele şi Găman.

------------------------------

FC Argeş - Astra 1-0 (Şerban 68-penalty)

Echipe de start:

FC Argeş (4-3-3): 33. G. Micle - 2. Tofan, 14. Leca, 32. Deslandes, 30. Muşat - 4. D. Meza Colli, 19. Prepeliţă, 8. Şerban - 17. R. Grecu, 28. Malele, 15. Blejdea
Rezerve: 1. Greab, 10. Năstăsie, 5, Turda, 18. Ndiaye, 24. Marakis, 89. Honciu, 9. A. Popa, 11. Drăghici, 16. G. Matei

Astra (4-3-3): 1. Lazar - 20. D. Bruno, 4. Graovac, 5. Dima, 3. Radunovici - 7. Canadjija, 21. Crepulja, 77. Stahl - 10. Budescu, 11. V. Gheorghe, 43. M. Montini
Rezerve: 12. M. Popa , 25. V. Găman, 30. Wuthrichi, 80. Merloi, 92. Riza, 27. R. Moise, 96. Balaure

 

Minutul 90+4: Fluier final! FC Argeş se impune cu 1-0.

Minutul 90+3: Schimbare la trecerea timpului făcută de FC Argeş. Iese Malele şi intră Turda.

Minutul 90+1: Romario Moise trimite o bombă de la 20 de metri pe centrul porţii, dar portarul Micle este la post şi respinge în corner.

Minutul 87: O nouă schimbare la FC Argeş. Iese Prepeliţă şi intră Honciu.

Minutul 85: Ionuţ Moşteanu face o nouă schimbare. Îl scoate pe Grecu şi îl introduce pe Matei.

Minutul 82: Montini primeşte o minge din apropierea careului mic, italianul face o preluare bună la meciul de debut pentru giurgiuveni, dar trimite mult pe lângă poartă.

Minutul 79: FC Argeş are o şansă mare de a marca. Mediop este blocat în ultimul moment de Radunovic.

Minutul 75: Budescu execută excelent o lovitură liberă, Găman reia cu capul, dar portarul Micle are un reflex excelent şi respine în corner.

Minutul 74: O nouă decizie bizară a lui Marius Avram. Ndiaye primeşte cartonaş galben, pentru un fault foarte uşor la Balaure.

Minutul 72: Budescu execută o lovitură liberă de pe partea stângă. Piteştenii se încurcă în minge, Deslandes reuşeşte să respingă în corner.

Minutul 68: GOL FC ARGEŞ! Şerban transformă fără probleme!

Minutul 68: Malele este împins în careu de Găman, iar Marius Avram arată punctul cu var. La reluare s-a văzut că fundaşul Astrei nu l-a incomodat pe fotbalistul piteştean.

Minutul 59: Încă o schimbare la Astra. Stahl este înlocuit cu Balaure.

Minutul 53: Canadija primeşte cartonaş galben, pentru un fault la Grecu.

Minutul 50: Graovac nu se simte bine şi este schimbat cu Valerică Găman.

Minutul 46: Mediop intră în locul lui Blejdea.

Minutul 45: Pauză la Piteşti! Deşi nu s-a marcat au fost foarte multe faze interesante, mai ales în prima parte.

Minutul 36: Primul cartonaş galben al partidei îl vede Tofan, care îl împinge pe Valentin Gheorghe.

Minutul 33: Acelaşi Tofan loveşte foarte bine mingea, care se duce puţin pe lângă poarta lui Lazăr, care îşi ceartă coechipierii că nu l-ar marcat pe fotbalistul piteştean.

Minutul 29: Tofan trimite periculos pe bara a doua, dar Lazar iese şi prinde fără emoţii.

Minutul 21: Gheorghe trimite o minge din unghi, care este respinsă cu emoţii de portarul piteştean.

Minutul 15: Crepulja ia o fază pe cont propriu şi trage pe culoar de la 20 de metri. Mingea expediată cu interiorul în forţă se duce puţin pe lângă poarta lui Micle.

Minutul 12: Astra demarează un contraatac excelent, după un corner al celor de la FC Argeş. Stahl pătrunde în viteză şi trimite o minge în careu care ajunge la Montini, care ratează complet execuţia.

Minutul 10: Muşat execută o lovituă de colţ, Leca se demarcă şi zguduie bara porţii lui Lazar, care era depăşit de situaţie.

Minutul 4: Fază bună a celor de la FC Argeş. Blejdea primeşte o pasă excelentă de la Şerban în careu, dar ezită să şuteze, iar Crepulja îl blochează în ultimul moment şi trimite balonul în corner.

Minutul 1: Centralul Marius Avram dă fluierul de start al partidei!
 

----------------------------------------------------------

După dezamăgirea de la naţională, fotbalul din Liga 1 revine în acest weekend. Noul antrenor al Argeşului debutează într-un meci cu Astra, vineri seară, de la 21:00 pe Look Sport.

Ionuţ Badea a fost dat afară de la FC Argeş după startul prost de sezon. Secundul Ionuţ Moşteanu a fost promovat, iar acesta va debuta într-un meci cu Astra. Amândouă echipele sunt disperate după victorie. E derby-ul ultimelor două clasate, singurele formaţii fără succes din acest sezon. Meciul dintre FC Argeş şi Astra va fi vineri, de la ora 21:00

“Nu sunt un magician, dar am schimbat anumite lucruri, pe care speram a le vedeti pe teren. Nu imi place s av foarte mult, oglinda mea si oglinda antrneorului va fi echipa”, spune Moşteanu.

Dinamo - Craiova, duminică, de la 21:30, pe Look Sport+

Derby-ul etapei se va juca duminică, pe Arena Naţională. Dinamo e pe loc de baraj în Liga 1 şi vrea să scape de-acolo cu o victorie în faţa Craiovei. Oltenii sunt lideri în Liga 1 şi vin în formă mare la Bucureşti. Vor să-i facă un cadou şi lui Bergodi. Italianul şi-a sărbătorit la antrenament ziua de naştere.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele