Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

VIDEO | ARSENAL, PUSĂ ÎN GARDĂ DE VALENCIA: "E FAZĂ ELIMINATORIE ŞI NIMIC NU E DECIS"

Video Publicat pe 3 mai 2019
mail-share icon Email

După 13 ani, Arsenal e la un singur pas de o nouă finală europeană. În 2006 pierdea în faţa Barcelonei, în ultimul act din Uefa Champions League. Tunarii mai au acum un retur cu Valencia, din semifinalele Europa League. Primul meci l-au câştigat cu 3-1, dar nu se consideră deja calificaţi.

"Avem un lot cu multe calităţi. Putem ajunge în finală, dar ştim că următorul joc va fi foarte dificil. Dacă vom avea toate ingredientele necesare, vom reuşi. Obiectivul nostru e să ajungem în finală şi să câştigăm trofeul. Este o oportunitate de a juca la anul în grupele Champions League", a spus Pierre Aubameyang, care a marcat un gol în victoria de aseară.

"Avem un avantaj de două goluri. Trebuie să fim foarte atenţi în retur. Dar echipa a arătat că are nişte caractere mari. Asta s-a văzut azi", a adăugat Alexandre Lacazette, autor al unei duble pe Emirates.

A doua manşă dintre Arsenal şi Valencia va fi joia viitoare, în Spania. Partida va începe la ora 22:00, în direct pe LOOK PLUS.

"E o fază eliminatorie. Nimic nu e decis. Am încredere în fotbaliştii mei. Ne va aştepta un retur foarte greu cu Arsenal", anunţă tehnicianul Valenciei, Marcelino.

mail-share icon Email
viewscnt

Video

Ultimele articole Toate articolele