Ultima oră
Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus” Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus”
Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult” Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult”
Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final” Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final”
Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România” Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România”
Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă” Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă”
Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu

VIDEO | ARSENAL, PUSĂ ÎN GARDĂ DE VALENCIA: "E FAZĂ ELIMINATORIE ŞI NIMIC NU E DECIS"

Video Publicat pe 3 mai 2019
mail-share icon Email

După 13 ani, Arsenal e la un singur pas de o nouă finală europeană. În 2006 pierdea în faţa Barcelonei, în ultimul act din Uefa Champions League. Tunarii mai au acum un retur cu Valencia, din semifinalele Europa League. Primul meci l-au câştigat cu 3-1, dar nu se consideră deja calificaţi.

"Avem un lot cu multe calităţi. Putem ajunge în finală, dar ştim că următorul joc va fi foarte dificil. Dacă vom avea toate ingredientele necesare, vom reuşi. Obiectivul nostru e să ajungem în finală şi să câştigăm trofeul. Este o oportunitate de a juca la anul în grupele Champions League", a spus Pierre Aubameyang, care a marcat un gol în victoria de aseară.

"Avem un avantaj de două goluri. Trebuie să fim foarte atenţi în retur. Dar echipa a arătat că are nişte caractere mari. Asta s-a văzut azi", a adăugat Alexandre Lacazette, autor al unei duble pe Emirates.

A doua manşă dintre Arsenal şi Valencia va fi joia viitoare, în Spania. Partida va începe la ora 22:00, în direct pe LOOK PLUS.

"E o fază eliminatorie. Nimic nu e decis. Am încredere în fotbaliştii mei. Ne va aştepta un retur foarte greu cu Arsenal", anunţă tehnicianul Valenciei, Marcelino.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele