VIDEO | ARSENAL, PUSĂ ÎN GARDĂ DE VALENCIA: "E FAZĂ ELIMINATORIE ŞI NIMIC NU E DECIS" - LOOKSPORT
Skip to content
Europa League Noutăți Video

VIDEO | ARSENAL, PUSĂ ÎN GARDĂ DE VALENCIA: „E FAZĂ ELIMINATORIE ŞI NIMIC NU E DECIS”

După 13 ani, Arsenal e la un singur pas de o nouă finală europeană. În 2006 pierdea în faţa Barcelonei, în ultimul act din Uefa Champions League. Tunarii mai au acum un retur cu Valencia, din semifinalele Europa League. Primul meci l-au câştigat cu 3-1, dar nu se consideră deja calificaţi.

„Avem un lot cu multe calităţi. Putem ajunge în finală, dar ştim că următorul joc va fi foarte dificil. Dacă vom avea toate ingredientele necesare, vom reuşi. Obiectivul nostru e să ajungem în finală şi să câştigăm trofeul. Este o oportunitate de a juca la anul în grupele Champions League”, a spus Pierre Aubameyang, care a marcat un gol în victoria de aseară.

„Avem un avantaj de două goluri. Trebuie să fim foarte atenţi în retur. Dar echipa a arătat că are nişte caractere mari. Asta s-a văzut azi”, a adăugat Alexandre Lacazette, autor al unei duble pe Emirates.

A doua manşă dintre Arsenal şi Valencia va fi joia viitoare, în Spania. Partida va începe la ora 22:00, în direct pe LOOK PLUS.

„E o fază eliminatorie. Nimic nu e decis. Am încredere în fotbaliştii mei. Ne va aştepta un retur foarte greu cu Arsenal”, anunţă tehnicianul Valenciei, Marcelino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine