Ultima oră
FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară FCSB dă lovitura! Un jucător ce a impresionat în Superliga revine la vară
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu

VIDEO | AS Roma – Fiorentina, de la ora 21:45, pe Look Sport 2. Fanii s-au înghesuit să cumpere cele 30.000 de bilete scoase la vânzare

Serie A Publicat pe 22 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20367191/1/profimedia-0612085011.jpg

AS Roma şi Fiorentina se înfruntă duminică, de la ora 21:45, în prima etapă din Serie A, în direct pe Look Sport 2. Având în vedere restricţiile privind pandemia de coronavirus, arena Olimpico va putea găzdui doar 30.000 de spectatori, iar fanii au luat cu asalt casele de bilete, pentru a vedea debutul lui Jose Mourinho în campionat.

Potrivit Gazzetta dello Sport, a fost o cerere uriaşă de bilete pentru acest meci, iar platforma online a clubului AS Roma a cedat. Fanii s-au plâns că au fost nevoiţi să aştepte minimum patru ore pentru a fi validată cererea de cumpărare a unui tichet.

Antrenorul portughez Jose Mourinho este nou-venit la AS Roma, un club care ţinteşte calificarea în grupele Ligii Campionilor. La capitolul transferuri, capitolinii au cheltuit deja aproape 100 de milioane de euro. Au venit Tammy Abraham (Chelsea), Eldor Shomurodov (Genoa), Matias Vina (Palmeiras), Rui Patricio (Wolves), Roger Ibanez (Atalanta) şi Bryan Reynolds (FC Dallas). Au plecat Pau Lopez, Cengiz Under, Edin Dzeko, Pedro, Bruno Peres şi Juan Jesus.

Şi Fiorentina are un antrenor nou. Vincenzo Italiano (43 de ani) a semnat un contract pe doi ani şi are ca obiectiv calificarea în Conference League sau o clasare în primele 8 echipe din Serie A.

Nu au fost multe mutări în această vară la Fiorentina. Au venit Nicolas Gonzalez (Stuttgart) şi Igor (Spal), au plecat Alban Lafont, Federico Ceccherini şi David Hancko.

Fiorentina a jucat deja un meci oficial, în Cupa Italiei: 4-0 cu Cosenza. Au marcat pentru echipa ‘Viola’: Vlahovic (4’, 45+4’), Gonzalez (37’) şi Venuti (51’).

În sezonul 2020-2021, AS Roma a câştigat ambele confruntări cu Fiorentina (2-0 la Roma şi 2-1 la Firenze).

Tot în sezonul trecut, Fiorentina s-a clasat pe un dezamăgitor loc 13 în Serie A, în timp ce AS Roma a ocupat poziţia a şaptea şi va înfrunta Trabzonspor în play-off-ul pentru grupele Conference League.

Echipele probabile:

Roma: Rui Patricio – Karsdorp, Kumbulla, Mancini, Vina – Cristante, Veretout – Zaniolo, Pellegrini, Mkhitaryan, Abraham.

Fiorentina: Dragowski – Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Pulgar – Castrovilli, Callejon, Gonzalez – Vlahovic.

Programul primei etape din Serie A pentru duminică şi luni:

Duminică

Ora 19:30 Bologna – Salernitana

Ora 19:30 Udinese – Juventus (Look Sport +)

Ora 21:45 AS Roma – Fiorentina (Look Sport 2)

Ora 21:45 Napoli – Venezia

Luni

Ora 19:30 Cagliari – Spezia

Ora 21:45 Sampdoria – AC Milan

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele