Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Ashleigh Barty - Paula Badosa, prima semifinală a turneului pe zgură de la Madrid

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20161911/1/barty.jpg

Australianca Ashleigh Barty şi iberica Paula Badosa se vor înfrunta în prima semifinală a turneului pe zgură de la Madrid. Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova îşi aşteaptă adversara pentru a doua semifinală, după confruntarea dintre bielorusa Aryna Sabalenka şi belgianca Elise Mertens.

Barty, liderul mondial WTA, a învins-o în trei seturi pe cehoaica Petra Kvitova (locul 12 WTA), scor 6-1, 3-6, 6-3.

Meciul a durat o oră şi 50 de minute. Cu excepţia setului doi, când australianca a greşit mai mult, Ashleigh Barty a impresionat în această partidă, fiind principala favorită la câştigarea trofeului.

Paula Badosa (62 WTA), favorita gazdelor, a învins în mod surprinzător pe elveţianca Belinda Bencic (11 WTA), scor 6-4, 7-5.

Tot astăzi, Anastasia Pavlyuchenkova (locul 41 WTA) a învins-o pe cehoaica Karolina Muchova (20 WTA), scor 7-6 (4), 7-6 (2).

Ultimul sfert de finală, Aryna Sabalenka – Elise Mertens, este în desfăşurare la ‘Caja Magica’.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele