Ultima oră
Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus” Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus”
Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult” Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult”
Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final” Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final”
Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România” Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România”
Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă” Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă”
Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu

VIDEO | AŞTEPTAREA A LUAT SFÂRŞIT. DUPĂ 13 ANI, ARSENAL E DIN NOU ÎNTR-O FINALĂ EUROPEANĂ

Video Publicat pe 10 mai 2019
mail-share icon Email

După 13 ani, Arsenal va evolua din nou într-o finală continentală. Tunarii au trecut cu 4-2 de Valencia, în al doilea meci din semifinalele Europa League. Spaniolii au început mai bine, Gameiro deschizând scorul. Gazdele puteau face 2-0, dar şutul lui Rodrigo a fost blocat de colegul Gameiro. Rodrigo a tras apoi de la distanţă, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. În minutul 16, Arsenal a restabilit egalitatea prin Aubameyang.

După revenirea de la cabine, londonezii au preluat conducerea prin golul lui Lacazette. Liliecii nu s-au lăsat. Gameiro a făcut 2-2, după ce apărarea oaspeţilor a fost ridiculizată. Reuşita lui Gameiro a fost urmată de ratarea lui Garay. În minutul 68, Aubameyang a readus-o pe Arsenal în avantaj. Tot gabonezul a închis şi tabela, cu o execuţie spectaculoasă. Arsenal se pregăteşte acum de finala de la Baku, unde va da peste rivala din oraş, Chelsea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele