Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Astra - Dinamo 0-0, în play-out. Meci închis la Giurgiu, cu puţine ocazii! Boe-Kane a fost eliminat spre final. 11 meciuri fără victorie pentru Dinamo în Liga 1

Astra Giurgiu Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

Astra şi Dinamo au remizat, scor 0-0, la Giurgiu, în prima etapă din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. A fost un meci anost, fără multe faze de poartă. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 90, după eliminarea lui Boe-Kane.

Astra are trei meciuri consecutive cu scorul 0-0 în Liga 1! De cealaltă parte, Dinamo n-a câştigat în ultimele 11 partide de campionat.

În runda următoare, Astra joacă la Sibiu cu Hermannstadt, iar Dinamo joacă în ‘Ştefan cel Mare’ cu UTA.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20119597/5/clasament-dinamo.jpg


Astra - Dinamo 0-0, pe Look Sport

  • Astra (4-3-3): Lazar - Goncalves, Găman, Graovac, Lamanje (David Bruno 68') - Boe-Kane, Crepulja, Pahonţu (Wuthrich 11') - Merloi, Montini (Krpic 46'), V. Gheorghe 
  • Dinamo (4-2-3-1): Kongshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, St. Filip - Răuţă, V. Achim - G. Creţu (Moldoveanu 70'), Anton, Mihaiu (Morsay 70') - Nemec 

Min. 90+3: Final de meci! 0-0! Una dintre cele mai slabe partide din acest an în Liga 1!

Min. 90: Eliminare pentru Astra! Boe-Kane a primit al doilea cartonaş galben, în doar câteva minute!

Min. 87: Cartonaş galben pentru Boe-Kane (Astra)!

Min. 83: Schimbare la Dinamo! A ieşit Nemec, a intrat Blejdea.

Min. 80: Cartonaş galben pentru Răuţă (Dinamo)!

Min. 79: Dublă schimbare la Astra! Au ieşit Sousa şi Merloi, au intrat Raspopovic şi Stahl.

Min. 74: Ocazie pentru Dinamo! Sorescu i-a pasat lui Anton, la marginea careului, dar şutul mijlocaşul a fost modest, mult peste poartă!

Min. 70: Dublă schimbare la Dinamo! Au ieşit Creţu şi Mihaiu, au intrat Moldoveanu şi Morsay.

Min. 68: Schimbare la Astra! A ieşit Lamange, a intrat David Bruno.

Min. 67: Ocazie mare pentru Astra! Krpic a scăpat spre poarta lui Kongshavn, dar a încercat o pasă pentru Wuthrich, în locul unui şut.

Min. 52: Cartonaş galben pentru Steliano Filip (Dinamo)!

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Astra! A ieşit Montini, a intrat Krpic, marcator în meciul din Cupă cu Dinamo.

Min. 45: Pauză la Giurgiu! 0-0! Meci anost, cu puţine faze de poartă.

Min. 40: Ocazie pentru Astra! Merloi a şutat puternic din afara careului, dar portarul Kongshavn a reţinut mingea.

Min. 38: Ocazie pentru Astra! În urma unui corner, Sousa a fost blocat de două ori de către defensiva dinamovistă, în careul de 6 metri.

Min. 33: Ocazie pentru Dinamo! Sorescu a pătruns foarte bine în banda dreapta şi a centrat în 6 metri pentru Nemec, care nu a reuşit să lovească mingea cu capul. Găman s-a poziţionat excelent şi a îndepărtat pericolul pentru Astra.

Min. 25: Niciuna dintre echipe nu şi-a creat vreo ocazie clară de gol! Este un meci tacticizat, închis; nicio echipă nu riscă deocamdată.

Min. 23: Ocazie pentru Dinamo! Sorescu a pătruns în zonă centrală, din banda dreaptă, şi a şutat cu piciorul stâng, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 13: Ocazie pentru Astra! Wuthrich a driblat un fundaş şi a pătruns în careu, dar portarul Kongshavn a ieşit excelent şi a reţinut mingea.

Min. 11: Schimbare la Astra! A ieşit Pahonţu, a intrat Wuthrich.

UPDATE 20:30 A început meciul de la Giurgiu! Acum trei zile, Astra a învins-o pe Dinamo cu 1-0, în manşa tur din semifinalele Cupei României.


Astra şi Dinamo se întâlnesc în etapa 1 a play-out-ului din Casa Liga 1. Confruntarea are loc vineri, de la ora 20:30 şi se vede pe Look Sport+. Cele două s-au întâlnit şi zilele trecute, în Cupa României, în turul semifinalelor. Giurgiuvenii s-au impus cu 1-0.

Echipele de start:

  • Astra: Lazar - Goncalves, Găman, Graovac, Lamanje - Boer Kane, Crepulja, Pahonţu - Merloi, Montini, V. Gheorghe 
  • Rezerve: M. Popa - Bruno Dias, I. Jovanovic, Raspopovic, Wutrich, Riza, Stahl, Balaure, Krpic Antrenor: Eugen Neagoe 
  •  
  • Dinamo: Kongshavn - Sorescu, Bejan, Albentosa, St. Filip - Răuţă, V. Achim - G. Creţu, Anton, Mihaiu - Nemec 
  • Rezerve: D. Oncescu, R. Grigore, Puljic, J. Gol, Nepomuceno, Morsay, A. Bani, R. Moldoveanu, Blejdea 
     
  • Arbitrul Ovidiu Haţegan va arbitra Astra – Dinamo El va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar rezervă va fi Andrei Antonie. Observator de arbitri a fost delegat Florin Hincu.

Dinamo, la primul meci cu Duşan Uhrin pe bancă 

Dinamo se află la primul meci cu Duşan Uhrin pe banca tehnică, anunţat chiar după jocul din Cupa României. Plecarea lui Gigi Mulţescu de la Dinamo nu a fost întâmplătoare. Ultimele informaţii au indicat că mutarea a fost programată de zilele anterioare partidei de la Astra, poate chiar după meciul cu Academica Clinceni, când Mulţescu a anunţat pentru prima dată că ar vrea să părăsească echipa.

Duşan Uhrin a venit de mai multe zile în România şi a negociat cu fanii. Şi-a dat acordul pentru un contract pe un an şi jumătate. Întâmplător sau nu, antrenorul nu a negociat cu oficialii lui Dinamo, ci doar cu suporterii, se pare. Liderii Peluzei ”Cătălin Hîldan” au fost cei care au discutat termenii înţelegerii. Salariul lui Dusan Uhrin va fi de 8.000 de euro pe lună.

Astra, bilanţ pozitiv în meciurile din sezonul regulat 

Referitor strict la situaţia din clasament, Astra începe play-out-ul de pe locul 4, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo de pe 8, cu 14 puncte. Această poziţie duce în barajul de menţinere-promovare cu o echipă din Liga 2.

În sezonul regulat, pe terenul lui Dinamo s-a înregistrat un egal, 1-1, iar pe terenul giurgiuvenilor s-au impus gazdele, scor 2-0.

Echipele probabile:

  • Astra: Lazar – Raspopovic, Găman (cpt.), Graovac, Lamanje – Boe-Kane, Canadjija – Stahl, V. Gheorghe, Riza – Krpic.
  • Dinamo: Kongshavn – Sorescu (cpt.), Bejan, Albentosa, R. Grigore – Răuţă – Gol, Anton, Achim – Mihaiu, Nemec.
mail-share icon Email
viewscnt